Téma: Foci |
|
gajo |
|
Ki a franc az a Király Gábor? |
|
R.András |
|
Király Gábor visszavonult 2019. május 22. 17:55 Bejelentette visszavonulását Király Gábor 108-szoros magyar válogatott futballista.
"Köszönöm a labdarúgásnak, hogy mindenre megtanított és általa jobb ember lehettem. Mindennap becsülettel készültem, mindig a maximumra törekedtem és alázatosan alkalmazkodtam minden feladathoz. Köszönöm a családnak és a barátoknak, hogy mindig mellettem álltak és támogattak! Nélkülük nem sikerült volna ez a csodálatos utazás, amely 26 évig tartott" - olvasható a 43 esztendős kapus közleménye saját honlapján. ... https://gondola.hu/hirek/238763-Kiraly_Gabor_visszavonult.html |
|
|
mackó |
|
Meg a bajnoki címünket is, a 3 csillaggal ékesítve. |
|
|
|
negyven rabló |
|
Ugye te nem nagyon látod meg a sportban azt amit egyébként a hétköznapi életben látsz? |
|
gajo |
|
a remény, igen az hal meg utoljára! /Mennyit fizetnek a szurkolóknak?/ |
|
|
|
Walaki |
|
(( "amikor csücsörítve meg akarod csókolni az egész világot, az nem az isiász, akkor te koki részeg vagy" 23'30" ))
|
|
|
|
Walaki |
|
Szerintem, be kéne vezetni a fociban is a pontozást!!.... A horvátok nyertek!! Slussz-passz! 9.9!
|
|
Walaki |
|
azaz: Value-added reseller
|
|
|
tiszavirág |
|
Nem kétséges, az egész család és minden barát a horvátoknak szurkol.
|
|
R.András |
|
Megváltozott a külföldiek véleménye Oroszországról 2018. július 14. 22:38
A szervezők szerint a sikerességén túl az a labdarúgó-világbajnokság legnagyobb eredménye, hogy megváltoztatta a külföldiek Oroszországról alkotott véleményét.
Alekszej Szorokin, a szervezőbizottság elnöke szombati, moszkvai sajtótájékoztatóján ismertette, hogy egymilliónál is több külföldi érkezett a több mint egy hónapig tartó eseményre, a 11 rendező város 12 stadionjának kihasználtsága pedig 98 százalékos volt. Külön kiemelte, nem igazolódtak be a tornát megelőző, rasszizmussal és futballhuliganizmussal kapcsolatos félelmek, ugyanis egyetlen komolyabb rendbontásra sem került sor.
„A vb megváltoztatta az Oroszországról kialakult képet. Megmutattuk a világnak, kik is vagyunk: nyitott és vendégszerető nép” – fogalmazott Szorokin, akinek szavai egybecsengenek Gianni Infantinóéval. A nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke pénteken fogalmazott meg hasonló véleményt a vendéglátókról. ... https://gondola.hu/hirek/225819-Megvaltozott_a_kulfoldiek_velemenye_Oroszorsz ... |
|
R.András |
|
"Horvát vagyok, tehát Magyar!" – mondá egykoron Zrínyi Miklós. Most itt az ideje annak, hogy viszonozzuk e nemes érzelmeket.
A Magyarok Világszövetsége arra hív, hogy szurkoljon tizenötmillió magyar Horvátországnak az oroszországi foci VB döntőjében!
Horvátországgal nyolcszáz évig éltünk államközösségben, és ez a közös múlt is kötelez. ... www.facebook.com/bela.ugron/posts/438286496644729 |
|
|
Walaki |
|
Há' mér', a "szírafgán" túúristák is lehetnek olyan jók mint a zafrikaiak, nem?? ..
|
|
rafiki |
|
Hát inkább legyen szar a magyar foci. |
|
Walaki |
|
Hehe, szerintem az eu-s 'nemzetek' csak azért támogattyákolják a 'migrácijót', hogy a VB-n jó eséllyel be tudjanak jutni az első 4 közé! .... ;--D
|
|
Walaki |
|
http://www.origo.hu/sport/vb/2018/20180703-labdarugas-vilagbajnoksag-japan-ki ... Idézet: Most már biztos: a japánok más bolygóról származnak Origo2018.07.03. 11:58
Bár a világbajnokság eddigi legizgalmasabb nyolcaddöntőjét egy végletekig kiélezett csatában végül 3-2-re Belgium nyerte, a világ futballszurkolóinak szívét alighanem végérvényesen meghódították az ázsiai szamurájok. Akiknek a 94. percben kapott, kiesést jelentő gól és a mérhetetlen csalódás után arra még azért volt erejük, hogy kitakarítsák maguk után az öltözőt és teljes tisztaságot, valamint egy „köszönjük” feliratot hagyjanak maguk után. ....
|
|
Walaki |
|
".... Befejeződött a magyar efutball-válogatott számára a VPG Világbajnokságának csoportköre. Fontos tudni, hogy a Fifa Pro Clubs világában jelenleg két vb létezik: ...." |
|