Téma: Öregedés Elleni Projekt (ÖEP) |
|
R.András |
|
A végtelen növekedés csacsiság. Végtelen ciklus. |
|
pandala |
|
Mé', hogyha a zember már olyan nagyra nőne, hogy kilógna a feje a Kármán-vonalon tűlra, akkor még mindig ott lenne a lehetőség, hogy négykézlábra ereszkedne a túlélés érdekébe' ....
|
|
|
gajo |
|
Heuréka!!! Végtelen növekedési lehetőség! Amíg nősz, addig nem öregszel! Probléma megoldva! R.K. majd keres valami kenceficét! |
|
R.András |
|
Hát, ez a földikutya, tisztesség ne essék szólván, valóban fölöttébb csúf. Mentségére szolgáljon, hogy örök sötétségben él, nem látszik és nem is lát. Nekünk rosszabb sorunk van, ki vagyunk téve annak, hogy meglátnak minket. A mi szerencsénk viszont, hogy azok az emberek, akiknek adunk a véleményére, belátnak a felszínünk alá, és a lelkünket nézik. |
|
gajo |
|
Isten bölcs előrelátással eleve ilyen ráncosnak teremthetett volna bennünket, persze jobb ha elfogadjuk a pillanatnyi valóságot... A ráncos, öreg, kopasz szép! ami persze nem igaz, de változtatni nemigen tudunk! Erre a rövid időre már nincs is értelme! /De! Jön R.K. és minden bársonyossá válik!/ |
|
menta |
|
nahát,valamit nekem tanulni kellene a csupasz turkálótól, mert én pl. nem akarok ilyen rondán és vénen tovább élni, mint amilyen vagyok, a csupi meg nem törődik ezzel, és azért ilyen |
|
R.András |
|
Szerintem nem a sejtöregedés lassítása a megoldás. Hanem a sejtregenerálódás folyamatát kell végtelen ciklusba tenni: hogy a keletkező új sejtek ne legyenek öregebbek, mint amelyiknek helyébe lépnek. |
|
gajo |
|
No, őt kellene vizsgálni:
"A csupasz turkáló a vadonban akár harminc évig is élhet. Ez körülbelül a tízszerese a többi rágcsáló élettartamának. 2009-ben a Rochelle Buffenstein által vezetett kutatás arra a következtetésére jutott, hogy ezen állatok szervezete jóval gyorsabban regenerálódik, valamint képes valamilyen módon lelassítani a sejtöregedés folyamatát. A további kutatások annak a reményében indulnak, hogy különböző betegségek gyógyíthatóvá válnak, ha jobban megismerik a csupasz turkáló működését.
A csupasz földikutya sosem betegszik meg rákban. Még egyetlen rákos példányt sem találtak a kutatók, és mesterségesen sem sikerült megbetegíteni rákkal."
https://hu.wikipedia.org/wiki/Csupasz_turk%C3%A1l%C3%B3
|
|
|
|
gajo |
|
Tegnap belenéztem az Angard című műsorba, ez a Gajdics akár egy őrült bolsevik, nem vitatkozik hanem kinyilatkoztat, letorkol , 300 decibellel! Ezt a stílust én nem tudom elviselni. |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Valami öregedés elleni bigyó lehetett a hunyó .... |
|
gajo |
|
Itt csak néhány karaktert láttam, de másolni a teljes szöveget lehetett. |
|
|
|
gajo |
|
Ezt te csinálod?
"Tudósok azon gének meghatározásán dolgoznak, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek.
A New York-i Albert Einstein Orvosi Egyetem kutatócsoportja Nir Barzilai vezetésével öregedéssel kapcsolatos genetikai vizsgálatokat végez több mint ötszáz 95 és 112 év közötti egészséges emberen és gyerekeiken.
A Hosszú Élet Génjei Projekt során meghatározzák azokat a géneket, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek. A kutatások eredményeként kifejleszthetők olyan gyógyszerek, amelyek hatásos ellenszerei lehetnek az öregedéssel járó bajoknak." https://nepszava.hu/1149773_gyogyszerekkel-az-oregedes-ellen |
|
pandala |
|
"Tudósok azon gének meghatározásán dolgoznak, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek.
A New York-i Albert Einstein Orvosi Egyetem kutatócsoportja Nir Barzilai vezetésével öregedéssel kapcsolatos genetikai vizsgálatokat végez több mint ötszáz 95 és 112 év közötti egészséges emberen és gyerekeiken.
A Hosszú Élet Génjei Projekt során meghatározzák azokat a géneket, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek. A kutatások eredményeként kifejleszthetők olyan gyógyszerek, amelyek hatásos ellenszerei lehetnek az öregedéssel járó bajoknak." https://nepszava.hu/1149773_gyogyszerekkel-az-oregedes-ellen
|
|
|
Walaki |
|
Idézet: Life.hu 2018.10.03. 19:20
Mindenkit érdekel a hosszú és egészséges élet titka, a kutatók most kiderítették, hogy nem valami csodaszert kell hozzá keresni: banánt kell enni.
A kiegyensúlyozott, egészséges étrenddel lehet csökkenteni a korai halál kockázatát, ehhez persze a rendszeres testmozgás is szükséges. A banán fogyasztása a legfrissebb kutatások szerint nagyban hozzájárul az egészség megőrzéséhez, és most az is kiderült, mennyit kell fogyasztani belőle, hogy elérjük a kívánt hatást, vagyis a hosszú és egészséges életet. ....
http://www.life.hu/drlife/20181003-ennyi-banant-kell-enni-egy-heten-a-hosszu- ...
/""Nincsen elég kenyér? Akkor egyenek kalácsot!"" / |
|
|