Téma: ... most pedig nevessünk egy kicsit 2 ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
A legbutább műsorvezető beszélgetett a legbutább politikussal... |
|
menta |
|
nem az orr-fül-gégészeten? : ) |
|
mackó |
|
Gyurcsány a pszichiátrián:
- Hogy mondta, elmehetek? - Mondom elmebeteg!
|
|
gajo |
|
Ezzel is egyet lehet érteni! |
|
Walaki |
|
Na most, képzeld el ugyanezt egy söralátét méretű bevalláson! ;-)) |
|
gajo |
|
No, ezzel egyet lehet érteni... |
|
mackó |
|
Adóbevallás
A brit sajtóban jelent meg.
Adóbevallásában a "Hány személyt tart el?" rubrikába egy állampolgár ez írta be:
2,1 millió illegális bevándorlót 4.4 millió munkanélkülit 900.000 börtöntölteléket 85 börtönben 650 kretént a parlamentben az egész Európa Bizottságot.
Bevallását visszaküldték azzal, hogy válaszai elfogadhatatlanok.
Az állampolgár erre egy kérdéssel válaszolt: Miért? Kihagytam valakit?
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Na ja De nincs ezzel semmi baj sem, én is épp' nemrég tanultam meg, hogy hogy lehet lágytojást készíteni mikrohullámú sütőben!! ....
|
|
mackó |
|
Ma reggel 5 óra 37 perckor hangzott el a Kossuth adó Bozsik gazda műsorában:
Idős néni diktálja az ősi receptet, imigyen kezdi:
Idézet: Először a mikrohullámú sütőben fölfuttatjuk az élesztőt ...
Biztos nagyon ősi a recept, mert biztos vagyok benne, hogy a múlt század közepén sem ismerték az eljárást ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem vicc: Szaúd-Arábiát beszavazták az ENSZ nőjogi bizottságába Domschitz Mátyás 2017.04.23. 19:44
A genfi székhelyű, az ENSZ emberi jogi tevékenységét figyelő csoport civil szervezet, a UN Watch elmarasztalta a nemzetközi szervezetet, amiért az beszavazta a nőjogi bizottságába Szaúd-Arábiát. Ez az az ország, ahol a nők nem vezethetnek autót, csak férfi gyámjuk engedélyével utazhatnak, tanulhatnak, házasodhatnak. Még egy bankszámlát sem nyithatnak engedély nélkül. ....
|
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem a túlmozgásos Gulyás Mártont keresi valahol Röszkénél, mert szegény Travoltának, aki a CEU-ra jár, nem szóltak, hogy a zord időjárás miatt a tünti elmarad.
|
|