Téma: Budapest (csak erős idegzetűeknek !) |
|
|
tiszavirág |
|
Egy virágágyásból én nem csinálnék nagy gondot. Ha a felújítást befejezik, egy hét alatt helyreállítható.
A nyelvvizsgát sem ragoznám tovább. Szerintem Tarlós sem tudott társalogni, Áder sem tud, szerintem Kövér sem.
Kevés embernek van Rigó utcai nyelvvizsgája (valamikor az volt a legautentikusabb) és ha van, még akkor sem biztos, hogy társalgási szinten tud beszélni.
|
|
|
|
|
jojoba |
|
"Tarlós Istvánnak pedig azt javaslom"
Jaj a legyőzötteknek?
|
|
tiszavirág |
|
Kamugeri, 5 helyettese és 42 tanácsadója nem tudta, hogy november 17-én Budapest napját ünnepeljük? 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda.
https://fb.watch/1Q7JODnjVr/ |
|
|
pandala |
|
tudod, tiszavirág, rengetegsokk ember van Magyarországon, aki nem idióta, tud olvasni, s szöveget értelmezni is : "Portálunk kíváncsi volt arra is, hogy mi a véleménye Tarlós Istvánnak arról, hogy a napokban Draskovics Tibor elismerte: a főváros részben vagy egészben elköltötte a Lánchídra szánt pénzt, a többi fővárosi tartalékot – mintegy 180 milliárd forintot – más projektekre irányoztak elő. Tarlós István is hallott erről a fejleményről, de úgy fogalmazott, hogy nem tudja elképzelni, hogy mire költhetik vagy költhették ezt a pénzt; végül számadatokkal pontosította az éterben ugráló milliárdokat, felhívva a figyelmet arra, hogy nem igazán érthető, hova tűnt a rengeteg tartalék, amellyel szemben csak csekély összegű fejlesztési hiteltörlesztési kötelezettségek álltak: ...." Az eredeti oldalon meg még világosabb: https://pestisracok.hu/tarlos-istvan-a-ps-nek-meg-mindig-ellenzeki-messiasvar ...
|
|
tiszavirág |
|
Nem értem, miért kell mindig mindent túltolni? Gulyás Gergely a kormányinfón megmondta, hogy minden pénz megvan, "meg kell védjem a főpolgármestert..."
Tessék szíves lenni olyan érveket keresni, amelyek ülnek, ne pedig olyanokat, amelyek habosításra jók, csak éppen nem igazak.
Tarlós Istvánnak pedig azt javaslom, sokkal kevesebbet nyilatkozzon, hogy megőrizze a 9 év alatt magas szintre feltornászott nimbuszát. |
|
|
malom |
|
hejj, azok a régi szép idők!!....
|
|
|
gajo |
|
persze! Majd kapsz egy szép zebrát a Blahára! |
|
|
gajo |
|
Kampányolunk? Megjöttek a direktívák? |
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
poros, koszos pedig, csak kicsit kellene sűríteni a "portalanítást", és nem kiírtani a növényzetet .... :-(
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szimpla statisztika. Szerintem. A "normálisok"-ban benne van az a halmaz is, akik csak ""kötelességből"" csinálják. Ez jelentősen lerontja a statisztikát ....
Viszont, nemsokára eljön az az idő, amikor az "aktust" is törvény definálja, mint pl. mostmár Németországban is, a "házasságot" ....
|
|
|
tiszavirág |
|
Nekem csak az a furcsa, hogy ötször többet dugnak, mint a normálisok. Mi lehet ennek az oka?
|
|