Téma: Budapest (csak erős idegzetűeknek !) |
R.András |
|
Hát igen, az idő ... Kevés van és gyorsan fogy ! A szer pedig sehol ! Elpatkolunk ! :/ |
|
gajo |
|
Természetesen nem tartalak bolsinak! /És a szavazóik százezreit sem tartom annak!/
|
|
keresztkem |
|
1.) NEM(!!!) "GYŰLÖLÖK"SENKIT, NOHA VALÓBAN FIDESZ SZIMPATIZÁNS VAGYOK, DE SEMMIKÉPPEN SEM "BOLSI"--MERT'HOGY MAGYAR KATOLIKUS KERESZTÉNY VAGYOK. 2.) EZT AZ ÁLLITÓLAGOS "GYŰLÖLETÖNKKET"--KEDVES "gajo"--valahogy mindenképpen szeretnétek "ránkhúzni" annak ellenére, hogy ezerszer elmondtam-elmondtuk-leirtuk már a fentiek szerint, hogy NEM! Hogy ha ezeregyedszer is elmondjuk meg sokadszor is...mást nem tudunk tenni....Ha a "falnak beszélünk" erről, akkor sem!!! 3.)De! Éppen a Ti "hívetek" Kornis Mihály író mondta el és le is írta(még vagy 1993-ban vagy mikor, szóval jórégen), hogyasszongya: " MI SOKKAL JOBBAN GYŰLÖLÜNK TITEKET, MINT TI GYŰLÖLTÖK MINKET" Ez(!!!) világos beszéd nemde? 4.) Akkor hogyan "jövünk mi, keresztény-konzervativ-nemzeti érzésű MAGYAROK" ebbe a GYYŰLÖLETKÉPBE..EZT FÖL NEM FOGHATOM. 5.) Ez--szerintem--kábé olyan mint amikor Móricka azt mondja a tanítónéninek, hogy: "NEM TEHETEK RÓLA TAN'TÓNÉNI, NEKEM MINDENRŐL "AZ"(!!!) JUT AZ ESZEMBE...." |
|
gajo |
|
Természetesen. Csak az időponttal van egy kis problémám. Mondjuk nekem a szokott hely jobban megfelelne. |
|
|
gajo |
|
A fidesz-bolsik minden magyart gyűlölnek! |
|
gajo |
|
"A Forma-1-es Magyar Nagydíjhoz hozzátartozik a belvárosból a mogyoródi pályára taxizó helikopterek zaja, hiába nem olcsó, akár több százezer forintba is kerülhet ez a fajta taxizás, mégis szinte megállás nélkül szállnak fel és le a helikopterek a belvárosból."
Szálljanak a fideszes jóanyjuk fölött! Két napja 3 percenként zúgnak felettünk, pedig igen csak Dél-Budán lakunk.
Ez a rohadt bolsi mandiner többet hazudik mint a többi együttvéve! Dugjátok fel azt a 30-40 rotort orbán hátsójába! |
|
|
tiszavirág |
|
Egy virágágyásból én nem csinálnék nagy gondot. Ha a felújítást befejezik, egy hét alatt helyreállítható.
A nyelvvizsgát sem ragoznám tovább. Szerintem Tarlós sem tudott társalogni, Áder sem tud, szerintem Kövér sem.
Kevés embernek van Rigó utcai nyelvvizsgája (valamikor az volt a legautentikusabb) és ha van, még akkor sem biztos, hogy társalgási szinten tud beszélni.
|
|
|
|
|
jojoba |
|
"Tarlós Istvánnak pedig azt javaslom"
Jaj a legyőzötteknek?
|
|
tiszavirág |
|
Kamugeri, 5 helyettese és 42 tanácsadója nem tudta, hogy november 17-én Budapest napját ünnepeljük? 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda.
https://fb.watch/1Q7JODnjVr/ |
|
|
pandala |
|
tudod, tiszavirág, rengetegsokk ember van Magyarországon, aki nem idióta, tud olvasni, s szöveget értelmezni is : "Portálunk kíváncsi volt arra is, hogy mi a véleménye Tarlós Istvánnak arról, hogy a napokban Draskovics Tibor elismerte: a főváros részben vagy egészben elköltötte a Lánchídra szánt pénzt, a többi fővárosi tartalékot – mintegy 180 milliárd forintot – más projektekre irányoztak elő. Tarlós István is hallott erről a fejleményről, de úgy fogalmazott, hogy nem tudja elképzelni, hogy mire költhetik vagy költhették ezt a pénzt; végül számadatokkal pontosította az éterben ugráló milliárdokat, felhívva a figyelmet arra, hogy nem igazán érthető, hova tűnt a rengeteg tartalék, amellyel szemben csak csekély összegű fejlesztési hiteltörlesztési kötelezettségek álltak: ...." Az eredeti oldalon meg még világosabb: https://pestisracok.hu/tarlos-istvan-a-ps-nek-meg-mindig-ellenzeki-messiasvar ...
|
|
tiszavirág |
|
Nem értem, miért kell mindig mindent túltolni? Gulyás Gergely a kormányinfón megmondta, hogy minden pénz megvan, "meg kell védjem a főpolgármestert..."
Tessék szíves lenni olyan érveket keresni, amelyek ülnek, ne pedig olyanokat, amelyek habosításra jók, csak éppen nem igazak.
Tarlós Istvánnak pedig azt javaslom, sokkal kevesebbet nyilatkozzon, hogy megőrizze a 9 év alatt magas szintre feltornászott nimbuszát. |
|
|
malom |
|
hejj, azok a régi szép idők!!....
|
|
|
gajo |
|
persze! Majd kapsz egy szép zebrát a Blahára! |
|