Téma: Új téma |
R.András |
|
Úgy látom, nem működik ! ... Ha lesz egy kis időm, kititrálom ! |
|
|
Walaki |
|
Márminthogy egy ilyen hozzászólás egy "Új téma" rovatba kerül, s nem a megfelelőbe ....
|
|
Walaki |
|
Szerintem, akkor fordul elő itt ez az anomália, amikor nem "közvetlenül" a topikból indítunk választ egy hozzászólásra. Hanem pl. egy keresés eredményeként előálló találat "válasz"-gombjára kattintva... pölö, naprimér...
|
|
|
Walaki |
|
Nem, nem tette. Ellenben, rejtve elejtette, melyet Ede meglelve, restelkedve de e helyre betette....
|
|
menta |
|
Te tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te! |
|
gajo |
|
Valaki nagyon rosszalkodik a fórumodon. Majd néha ránézek, elmondok valami imát. |
|
R.András |
|
Nem kavartam, itt se voltam ... ... És most kb. egy hétig nem is nagyon leszek, légy sziv. ne gányoljátok szét a fórumot ! |
|
gajo |
|
Az eltűnés után 2519 volt a hozzászólásaim száma /megjegyzem ezt véletlenül jegyeztem meg/ most 2572 a hozzászólásom. |
|
gajo |
|
Ki kavar itt? A Márki-zay téma eltűnt, most megint itt van.
Te tetted ezt R.K.? |
|
gajo |
|
Én még mindég eltudok cseszni valamit! Közben törölted? Esetleg hekkeltek? |
|
|
|
|
|
gajo |
|
Ehh, hülye voltam... |
|
|
gajo |
|
Azért szíven ütöttél ezzel a képpel! |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Először ki kell választani a videót, amit be akarsz ágyazni. Például az Un Gajo De Tu Amor címűt: http://www.youtube.com/watch?v=PW8wJur4bNQ Azt mondjuk neki, hogy Megosztás. Aztán, hogy Beágyazás. Ami ott az src= után az idézőjelek között van, azt tesszük a you zárójelek közé.
|
|
Rendes Kis |
|
Az lesz a Fórumkódok gomb, de még nincs kész ... |
|
gajo |
|
Megnyomta a vét |
|