Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében (csak erős idegzetűeknek !) |
|
mpd |
|
Mindenki beadhatja. De az időrendben elsőt kivéve mindet elutasítják, mondván, ilyen már van. |
|
|
mpd |
|
De mit teccik szólni mindjárt ehhez a népszavazáshoz? Érdekes, hogy egy ilyen kezdeményezést ÉPPEN tegnapra vont vissza egy magánszemély. Furák ezek az egybeesések. e mindegy is, és azt a magas labdát se akarom leütni, miszerint ezt a népszavazást követelte a jobbik már fél élve..... De most más bajom van, tartok tőle, hogy elszigetelődünk itt Ajrópában. És nagyon hamarosan nagyon nagy szükségünk lehet nagyon komoly segítségre. Amit persze megkaphatunk Putyintól is, az se rosszabb a haldokló, dekadens Nyugatnál. |
|
mpd |
|
Minden szava arany, Naccsád!!!! De jó itt látni kigyelmedet. Már kezdtünk elkotusodni teljesen. |
|
|
|
mpd |
|
Kezdem belátni, hogy Pandának igaza van. Meg kell válogatni, kivel áll szóba az ember. Felesleges sőt káros mások hülyeségei miatt magát stresszelni. |
|
tótumfaktum |
|
Mindenki valaki, és senki sem senki. No de azért, értem én hogy tiszavirág mit mond, s egyet is értek vele. Olyan ez mint a téridő fodrozódása vagy az antiszemitizmus, mindenbe bele lehet kötni, hogy az nem is úgy van.. De hát, a nyelv az nyelv, recseg-ropog mint szadesz-fos a levegőben ...
|
|
tiszavirág |
|
Placido Domingo például valaki, dejszen, tiszavirág, Csabai József, Endrődiné stb. senkik.
Szerintem ennyi példa után már felfoghatnád, ha nem akarnál mindenáron értetlenkedni. |
|
dejszen |
|
Ugyan, pirulnak a betűid, mekkora összegnél kezdődik nálad a "valaki", ha a "senkivel" ennyire hadilábon állsz? |
|
tiszavirág |
|
Senki. Egy ember, mint te vagy én. Az átlagember. Gipsz Jakab, vagy Tuba Lajosné. |
|
dejszen |
|
Idézet: Mit tudom én? Gondolom ugyanolyan senki, mint az az öregasszony aki a maszopot akadályozta.
Egy "jónevű senki"?
Miért senki? Nem értelek! |
|
tiszavirág |
|
Mert hogy az ember ezen a fórumon azt kritizál, akit akar. Vagy nem? Azt meg hogy a "nép nevében" teszi -e ezt, mint ahogy te ezt itt állítod rólam, hát ez ölég nagy baromság. Ahogy így elnézem magam a magam 80 kg-jával, hát nem hiszem, hogy egyenlő vagyok a néppel.
|
|
|
schlempe |
|
"És ki az a Csabai József? " Ő JELENLEG A DALAI LÁMA. JA? ÉS NEVJORKI REBE. MEG HOZZÁNKJÁR MOSLÉKÉÉ'.... |
|
tiszavirág |
|
Mit tudom én? Gondolom ugyanolyan senki, mint az az öregasszony aki a maszopot akadályozta. |
|
tiszavirág |
|
Szerintem el kellene olvasnod ezt a beírásodat, mert nagyon röhejes.
|
|
dejszen |
|
Idézet: Egy bizonyos Csabai József egy héttel ezelőtt népszavazást kezdeményezett a migránskvótáról... Az illető azonban ma, 11 óra 27 perckor visszavonta a kezdeményezését. A téma így felszabadult egy újabb kezdeményezés számára.
És ki az a Csabai József? |
|
mpd |
|
Most kéne tisztázni, ki a fene jogosított fel téged arra, hogy a nemzet nevében kritizáljál másokat? Erős szereptévesztés ez, minimum. |
|
orosz_hussalata |
|
Most történetesen 6 éve fidesz kormány van, ebből közel 5 évig kétharmaddal. A szabályozás elfogadhatatlanságáért nincs kit okolni. Hogy ki mit akar a dologba belelátni, abba a vitába nem mennék bele. Személy szerint engem kifejezetten sért, hogy hülyének néznek. |
|
|
|
|
|
schlempe |
|
1.) KEVÉS a "kopasz" bűnöző. 2.) Még jól el is kellett vón' p..csázni az ott ólálkodó maszoposokat. EZ IGY TÚL "FINOM" és mimózalelkű eljárás vót'--sajna... |
|