Téma: Jó hírek (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
Amikor a te hazugsággal teli 298-as beírásodat olvastam, még nem is olvastam a hvg-s cikket. Azonnal tudtam, hogy valami nagyon nem kerek. Beütöttem a szöveged a gugliba és azonnal kijött, hogy jól éreztem.
Én azt látom, hogy nektek ballibbantaknak nincs szükségetek bármit is olvasni, mert ti ha néztek is egy szöveget, abban azt látjátok, amit látni szeretnétek.
|
|
|
schlempe |
|
Lelki értelemben KIFOGÁSOL(M)ITOTTAM a "romkorcsmai létet". Mert ha valakit "oda vitt a gólya", az nem tehet "rolla". Ráadásul nagy valószínűséggel "akkoriban" az a "vidék" amikor a gólya őt odavitte, még nem is vót "romkorcsmás" vidék, sőt még a FOGALOM sem létezett. |
|
Janne |
|
Szuper, hogy megosztottad velünk a nagyszerű gondolataidat arról, milyen mindenki, aki nem a fidesz. Máskor is fordulj a hvg-hez, ha bizonytalan vagy valamiben. |
|
vanna17 |
|
na csak ne tessék minket bántani..mert mi s a romkocsmák körül leledzünk, de nem rinyálunk, csak ülünk és pislogunk kifelé szerelmetesen.. |
|
tiszavirág |
|
A ballibbant internácikra az a jellemző, hogy azt olvasnak, amit olvasni szeretnének és azt mantrázzák, amit ők szeretnének hallani, ezért képtelenek a tényeket meglátni. |
|
Janne |
|
Igazad van, ezt most benéztem, szerencsére a hvg helyesen tudósított a helyzetről.
A lényegen ugyanakkor nem sokat változtat, OV átverte Tarlóst. |
|
tiszavirág |
|
Így már egészen más a leányzó fekvése....
Manipuláció a köbön, ugye Főpolgármester Úr!
|
|
|
|
Janne |
|
Jó reggelt, Főpolgármester úr. Meg kellett volna kérdezni egy budapestit és akkor nem kellene most csodálkozni meg úgymond emberileg csalódni.
"Orbán Viktor és kormánya láthatóan nem tiszteli a budapestiek napi erőfeszítéseit, és nem veszi figyelembe a fővárosiak által a központi költségvetésbe befizetett napi 18 milliárd forintnyi adót, és a jövőben láthatóan nem kíván foglalkozni azokkal a fővárosi problémákkal, amelyeket egyébként ő maga hozott létre" " |
|
|
Janne |
|
A kormány átveaszi az elővárosi közlekedés üzemeltetését. A klik példája alapján bátran számíthatunk rá, hogy javulni fog a minősége |
|
schlempe |
|
Mondhatnók: ÉGETŐEN SZÜKSÉGES az élethez. A Magyar Élethez.... |
|
Janne |
|
Csónakázótó !
Stadion a főnök háza mellett ! |
|
|
schlempe |
|
Jól teccik írni meg megaszondani: SOK A RINYÁLÓ HÁLÁDATLAN DISZNYÓ! Főleg Lipóciába', meg a "bulinegyedbe" (Kazinczy u., Dohányucca meg ilyesfélék ugyi) meg a romkorcsmák vidékin... |
|
mediator |
|
állítólag lesz ott síparadicsom is, felvonókkal!! |
|
|
|
mpd |
|
Papa, meg fog lepődni, mikor majd a Balatont és a Velencei-tavat összekötik egy hajózható csatornával, ami Felcsúton keresztül vezet majd!!! |
|
schlempe |
|
Az a baj, hogy a 'zorbán túlságossan ÁSZKÉTA! Nem segíti öléggé a saját fajtájabélieket. Szerintem még egy repülőtér meg egy kaszinó meg 2db luxushotel ÉGETŐEN HIÁNYZIK ALCSUT-, és FELCSUTDOBOZRÚL. Ez a minimum ugyi....Túlságosan szerény a nagyvezírünk esssztet mindenki tuggya, ám szeméremből nem teszzük szóvá. Mer' jólnevelcség is van e Világon. |
|
Janne |
|
Időleges, Besenyő úr, mint az élet maga. A budapestiek meg közlekedjenek addig is, ahogy tudnak, az a pár tíz év nem számít az örökkévalóságban, nem? De. A felcsúti kisvasút még moszkváig sem ér, ez a hálátlan disznók meg itt rinyálnak, hogy nem szeretnének elégni a metróban meg 3 másik utassal a szájukban utazni a félóránként lerohadó buszokon. Mert a MINISZTERELNÖK ÚR nem így gondolja. |
|
schlempe |
|
Nincs "meg". BIZTOS, HOGY AZ Ő--TARLÓS--Önök által élveteg kéjjel várt ú.n. "sértődése" IDŐLEGES, és nem úgy "működik", ahogyan Önök gondolják! Úgyhogy ne tessenek hozzá nagy reményeket fűzni! EZ TÖBB MINT BIZTOS! |
|
tiszavirág |
|
Én nem veszek részt szekértábor médiában. Csak egy egyszerű hallgató, olvasó, néző vagyok, akinek sok mindenről van véleménye. |
|