Téma: Depresszió |
|
menta |
|
"Szellőtől fényes csúcsra röpít fel a vágy s lenn vár a gőzt lehelő iszap. A hallgatag növények szerelme emberibb.
A madár tudja tán , hogy mi a szabadság mikor fölszáll a szél alá és ring az ég hullámain.
A hegyek tudják hogy mi a méltóság, hajnalban, alkonyatkor is, a lomhán elheverő hegyek...
Hegy lettem volna, vagy növény , madár... vigasztaló, pillangó gondolat, tűnő istenkedés. Ma már az alkotás is rám szakad."
http://www.budai-rfg.sulinet.hu/joomla_cms/components/pdf/Radnoti_Miklos.pdf |
|
|
Late Devonian |
|
Szüzanyám, ezt a sötétséget ... Rendes Kis, te lennél az 'informatikus'? És magyar nyelvet értő?
|
|
|
|
gajo |
|
Idézet: Megújult a Decathlon webáruháza!
izé... ez nem az én zeném! |
|
|
negyven rabló |
|
Értelmetlen halál, mert nem érthető az önkezűség! Zavart elme lehetett ez az ember. (Kérem magát, hogy szíveskedjen alkalmazkodni a többség által alkalmazott írásformához ezen a fórumon. Kösz.) |
|
rintintin |
|
A NOL online hasábjain Papp Réka Kinga TIPIKUS ballib okoskodólevelet írt epilógusként Rózsa Milán halálára.A nagy baj az, hogy az ilyenféle búcsúztatók egyenesen lovat adnak azok alá, akik ugyanilyesmit forgatnak a fejükben, mint amit ez a Milán tett.NEM TATJÁK VISSZA ŐKET EZEK A NAGYOKOSOK, csak prédikálnak összevissza. |
|
rintintin |
|
R.M. szegény öngyilkos lett és meghalt.Depressziós volt--súlyosan: állítólag--és meleg is volt...."Minden" volt és "mindent" csinált, amit mi helytelennek tartunk. Mégis fáj, nagyon fáj a halála--mert értelmetlen, 26 évesen. Mi úgy gondoljuk: sajnos "az" szinte törvényszerű ami történt "így" és ilyen előkörülményekkel.És iszonyodunk és nagyon nem(!) akarjuk, hogy "ilyesmi" legyen! És azt is gondoljuk: elkerülhető lett volna ez a borzalom! Lehet segíteni az EMBERI VÉGZETEN, ha az emberek nem fogadják meg a másik ember jószándékú jótanácsát? Csak kérdezni tudom? Figyelmi kéne egymásra és különbséget tenni.Jótanács és áljótanács között.Jószándék és áljószándék között! Talán.... |
|
tiszavirág |
|
Nem tudtál betelni vele? (A nő védelmében, szerintem össze volt nyomorítva a kép.) |
|
|
mpd |
|
Egy órán keresztül nézzem azt a gigantikus koffert? |
|
|
Békáscity |
|
Rottenbiller u.16. - hej de sokat jártam oda ... énekelni, táncolni ! |
|
negyven rabló |
|
Kösz.
(Azé' úgy 40 évvel ezelőtt az ilyet piszkosul bírtam!) |
|
|
|
|
mamácska |
|
Depresszió ellen javaslom a "BEUGRÓ" című szituációs játékot,melyet minden délután 17 óra 15 perctől a VIASAT3 csatornán, a korábbi részeket pedig minden délután 19 órától az RTL+ -on lehet megnézni.Nagyon jó kikapcsolódás! Ajánlom mindenkinek! |
|
|
|
panda |
|
Rossz az élete? Még mindig lehet fókaszámláló! 2014.07.22. 19:11 - kitbits
Izlandon önkéntes fókaszámlálóbiztosokat keresnek – adja hírül a Grapevine. Sürgős az ügy, mert most vasárnap, vagyis július 27-én indulnának, hogy egy száz kilométer hosszú partszakaszon ellenőrizzék az állatok létszámát, a hvammstangii Izlandi Fókacentrum vezényletével. A nyugat-húnaþingi területet kisebb részekre osztják, mindegyik számlálóbiztosnak kijelölve egy-egy területet. http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/07/22/rossz_az_elete_meg_mindig_lehet_ ... |
|
panda |
|
Ez nem tetszik nekem. Így hamar elkopik .. |
|
Békáscity |
|
Nem vagyok depresszios, csak qrva sok dolgom van, amitől időnként kikattanok ... Adtak citopram-ot azonnal amint kiejtettem a számon hogy kéne valami bogyó ami kikapcsol néha. Állítom hogy a sok gyógyszer többet árt mint használ - pedig manapság már mindenkit bipolárisnak nyilvánítanak pedig csak border-line |
|