Téma: Öregedés Elleni Projekt (ÖEP) |
|
malom |
|
Ha megszünteted a nyugdíjat, akkor nem tudnak nyugdíjba menni. Akár halnak, akár nem.
|
|
R.András |
|
A kettő egyszerre. Az emberek megőrzik a fittségüket, munkaképességüket és nem mennek nyugdíjba. |
|
R.András |
|
A nyugdíjba menés a bukás. A küzdelem föladása. Fölöslegessé, szelvényvagdosóvá válás. Annak vállalása, hogy néhány évi lébecolás után meg fogok halni. |
|
gajo |
|
Kötélre valamennyit! |
|
malom |
|
Nem biztos. Attól függ, hogy melyik lenne előbb! ;-)) Ha nem öregednének az emberek, akkor nem lenne szükség nyugdíjra sem... |
|
|
malom |
|
A nyugdíjasokat kellene megszüntetni.... És, akkor az sem lenne olyan nagy baj, hogyha alacsony a gyermekszületés-szám..
|
|
tiszavirág |
|
Na abból lenne csak hadd el had ! Biztos bukás. |
|
R.András |
|
A nyugdíjat meg kell szüntetni, az elöregedéssel együtt. |
|
|
|
R.András |
|
Biztos vagyok benne, hogy a szer még nincs készen. A szer mellékhatásként előidézi a fogyasztóiban a távlatos gondolkodást. Ennek pedig még nyoma sem látszik. |
|
gajo |
|
A kotyvalék már elkészültna ne gondold már, hogy te /mi/ is kellesz /kellünk/! |
|
R.András |
|
Mért tennének ilyet ? Nekik is jobb lenne, ha inkább segítenének nekem: az ő életüket is meghosszabbítanám ! |
|
gajo |
|
A füleid mögött is poloskák vannak, már régen! Ízekre szednek naponta! |
|
gajo |
|
Évekkel élhetsz tovább ha nem üt el egy autó! |
|
|
|
R.András |
|
Kacagj csak. Fogtok még sírni, ahol senki se lát ... |
|
|
R.András |
|
Az lesz a sors keserű fintora, ha az amerikaiak mégiscsak elkészítik az öregedés elleni szert, amikor én már meghaltam és Titeket egy örökkévalóságon át fog furdalni a lelkiismeret hogy nem segítettetek nekem ...
|
|
tiszavirág |
|
Kutakodj, álmodozz, ez sokkal pozitívabb elfoglaltság, mint a zabhegyezés.
|
|
R.András |
|
Neeee-e-e-em ! Ez a múlt évezredekben elérhetetlen vágyálom volt, mára karnyújtásnyi távolságra lévő, elérhető cél lett ! |
|
|
R.András |
|
Ha félnének az emberek a haláltól, akkor csapot-papot félrehajítva csatlakoznának a projektemhez és mint a mérgezett egerek, éjt nappallá téve dolgoznának az öregedés elleni szeren. De nem teszik. Senki sem ! |
|