Téma: Öregedés Elleni Projekt (ÖEP) |
|
pandala |
|
Valami öregedés elleni bigyó lehetett a hunyó .... |
|
gajo |
|
Itt csak néhány karaktert láttam, de másolni a teljes szöveget lehetett. |
|
|
|
gajo |
|
Ezt te csinálod?
"Tudósok azon gének meghatározásán dolgoznak, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek.
A New York-i Albert Einstein Orvosi Egyetem kutatócsoportja Nir Barzilai vezetésével öregedéssel kapcsolatos genetikai vizsgálatokat végez több mint ötszáz 95 és 112 év közötti egészséges emberen és gyerekeiken.
A Hosszú Élet Génjei Projekt során meghatározzák azokat a géneket, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek. A kutatások eredményeként kifejleszthetők olyan gyógyszerek, amelyek hatásos ellenszerei lehetnek az öregedéssel járó bajoknak." https://nepszava.hu/1149773_gyogyszerekkel-az-oregedes-ellen |
|
pandala |
|
"Tudósok azon gének meghatározásán dolgoznak, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek.
A New York-i Albert Einstein Orvosi Egyetem kutatócsoportja Nir Barzilai vezetésével öregedéssel kapcsolatos genetikai vizsgálatokat végez több mint ötszáz 95 és 112 év közötti egészséges emberen és gyerekeiken.
A Hosszú Élet Génjei Projekt során meghatározzák azokat a géneket, amelyek szerepet játszhatnak abban, hogy az emberek hosszabb, egészségesebb életet élhessenek. A kutatások eredményeként kifejleszthetők olyan gyógyszerek, amelyek hatásos ellenszerei lehetnek az öregedéssel járó bajoknak." https://nepszava.hu/1149773_gyogyszerekkel-az-oregedes-ellen
|
|
|
Walaki |
|
Idézet: Life.hu 2018.10.03. 19:20
Mindenkit érdekel a hosszú és egészséges élet titka, a kutatók most kiderítették, hogy nem valami csodaszert kell hozzá keresni: banánt kell enni.
A kiegyensúlyozott, egészséges étrenddel lehet csökkenteni a korai halál kockázatát, ehhez persze a rendszeres testmozgás is szükséges. A banán fogyasztása a legfrissebb kutatások szerint nagyban hozzájárul az egészség megőrzéséhez, és most az is kiderült, mennyit kell fogyasztani belőle, hogy elérjük a kívánt hatást, vagyis a hosszú és egészséges életet. ....
http://www.life.hu/drlife/20181003-ennyi-banant-kell-enni-egy-heten-a-hosszu- ...
/""Nincsen elég kenyér? Akkor egyenek kalácsot!"" / |
|
|
|
R.András |
|
Z. hivatalnok őfőméltósága részére
Tárgy: Az emberi öregedés elleni hatóanyag kidolgozása, ultima ratio
Tisztelt Z. úr/úrhölgy !
Önt kielégíti az a túlélési esély, hogy ha Dr. Vellai kifejleszti az öregedés elleni gyógyszert, akkor Ön nem hal meg, ha nem, akkor igen ?
Tisztelettel: Mucsa, 2018. május 24.
R.András fejlesztőmérnök E-mail: remekmuvek@gmail.com Honlap: www.vectrix.hu |
|
R.András |
|
Tegnap szereztem 1 (vagy 2) jövendőbeli pácienst ! |
|
|
Walaki |
|
"Koku Istambulova, from Chechnya, says she has not had a single happy day in her entire life, and has no idea how she has managed to live this long." |
|
|
|
R.András |
|
Our overly materialistic lifestyles are wasteful and come at great environmental cost. If we don’t change our ‘advanced’ patterns of consumption, humanity's thirst for natural resources will be unsustainable. Overexploitation of the natural environment is generating crises at local and global levels. Nations pursuing rapid economic growth must take the lead in finding new, more sustainable paths of development. ... www.facebook.com/DalaiLama/posts/10155535639407616 |
|
Walaki |
|
Én rájuk szavaztam! Már kaptam is egy igazolást a +20 évről, de az örök életről még csak ígéretet....
|
|
R.András |
|
A mennyek országa hasonlít a szántóföldben elrejtett kincshez. Amikor egy ember megtalálta, újra elrejtette, aztán örömében elment, eladta mindenét, amije csak volt, és megvette a szántóföldet. ... https://szentiras.hu/SZIT/Mt13 |
|
|
|
Walaki |
|
".... Én időrendész vagyok, nem érdekel az igazság.." |
|
|
Walaki |
|
"... azt akarja beadni, hogy egy halhatatlan a halált választja?--"
|
|
Walaki |
|
na persze, a 'migráns-simogatók' ezt a filmet is félreértelmezik... de az egy külön tészta ..
|
|