Téma: Valami nagy-nagy rendet kéne rakni ! |
|
jojoba |
|
Idézet: egy teljesen új embertípus fog kifejlődni
Egy teljesen új Rendestipus. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Rád is vár a szabadság! Élő közvetítés: 2014. júl. 14. Július 14-én, hétfőn, Csíksomlyón este 19.00 órától, egy szentmise áldozatban szeretnénk kérni Szent Kamill közbenjárásával a szabadulást beteges, bűnös szokásainktól, vágyainktól! A szentmise után, Dr. Kádár Annamária marosvásárhelyi szakember tart előadást a szenvedélybetegségből való szabadulásról, és arról, hogy a családtagok mit tehetnek a szabadulni vágyó szeretteikért ilyen helyzetben. http://www.magnificat.ro/portal/index... ... www.facebook.com/bekenobeldij?ref=stream |
|
|
keresztkem |
|
Az ideszerkesztett megállapitás Kalkuttai Teréz Anyá-tól NAGYON NAGY IGAZSÁGOT tartalmaz, ill. mond ki. Viszont a megállapitásban foglalt "bajra" VAN MEGOLDÁS(!), ennek fölismerése-megértése talán még attól a "fenomenológiától" is fontosabb, mint amit a fönti megállapitás lerögzit, mint tényt.S hogy mi ez a megoldás? TERÉZ ANYA NŐVÉREI MEGADJÁK, MEGMUTATJÁK--A SZEMÜNK ELŐTT IS AKÁR.Hisz' a városban, ahol lakom igencsak JELEN VANNAK, DOLGOZNAK(!!!)--lehetettlen Őket nem észrevenni, már hófehér, mindég hótiszta szárijuk-habitusuk miatt is. Itteni működésük nagyon összekapcsolódik-összefonódik a Szent Ferenc Kistestvérei renddel, de a Jézus Társaságával is. Mi a megoldás a Teréz Anya megállapításában foglaltak ELLEN? Nagyon egyszerű! A MUNKA! Az, hogy az ember DOLGOZZON! Majdnem mindegy hogy mit : CSAK DOLGOZZON! S ha elkezd dolgozni, akár értelmetlenül is, AZ ÉRTELMES MUNKA, AKKOR IS RÁTALÁL IDŐVEL az emberre. Mit kezdtek el itt--Miskolcon--csinálni az emlitett hófehér habitusos nővérek? Elkezdek cigány kisgyereket nem is annyira tanitani, mint inkább nevelni--a Szent Ferenc Kistestvérei Rend templomának földrajzi környezetében.Nevelték őket mosakodásra, tisztálkodásra, imára, a tanulás szeretetére, normális viselkedésmódra és minden ilyesmikre.Mindezt lényegében egy olyan városrészben--az ú.n. "számozott utcák vidékén", ahol nincs folyóvíz, nincs távfűtés, de még a gázvezeték sincs odairányitva--szennyviz csatornáról, kanalizációról--magyarul vízöblitéses WC-ról--ill. annak hiányáról már szót is csak éppen ejtve....És mégis! Ők is --a nővérek--HÓTISZTÁK, a vasárnapi 10-es miséken ők is, a kisgyerekek is ott vannak, imádkoznak, énekelnek, áldoznak.Normális emberi módon viselkednek, letérnelnek, énekelnek, rózsafűzéreznek: nevelkednek. Többségükben "megesett" cigánylányok "porontyaiból" Isten segélyével: IGAZ EMBER LESZ BELŐLÜK! A NŐVÉREK MUNKÁJA RÉVÉN! NAGYON "ÚGY NÉZ KI" A DOLOG. k.k. |
|
|
|
keresztkem |
|
1.) Ferenc pápa valóban nagyszerű ember--nem véletlenül jezsuita--a jezsuiták "ilyenfélék" mind. 2.) De azért--azt hiszem--"médiailag" TÚL VAN egy kissé "SPILÁZVA" a személyisége, aminek lélektanilag azt gondolom, Ő örül legkevésbé.Mivelhogy nagyon, s őszintén puritán ember. 3.) Miért van ez így sejtésem szerint? Azért mert valószinűleg olyasmit is Neki fognak majd tulajdonitani, ha a "publicity"-je így meg tovább --jó(?!) ujságírószokás szerint--amihez nemhogy nincs köze, de éppenhogy a "dolog" ellenkezőjéhöz van köze.Erre jó példa az az interjú, amit a Braziliából való visszautazásakor készítettek Vele a repülőgépen: s hogy ott majdhogynem "kihozták" a Vele való beszélgetésből azt, mintha Ő híve lenne az EGYNEMŰEK HÁZASSÁGÁNAK.Pedig ez nincs így.NAGYON NAGYON NINCS! 4.) És ilyesmi...k. k.k. |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Szép. Még szebb lett volna, ha az öreget beköltözteti a Papa házikójába ... |
|
keresztkem |
|
ÁLDJA MEG ÖNÖKET A JÓISTEN! A MI MAGYAR BOLDOGASSZONYUNK-SZŰZANYÁNK ÉGI IMÁIVAL MEGSEGITVE. keresztkem |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Bogár László: a LÉT a tét flagmagazin.hu A címben szereplő buta kis szójáték volt már a KISZ jelszava is a nyolcvanas évek elején, mostanában pedig a tömegpusztító fegyverként... ... Az ultraliberális tábor kényes ízlésű képviselőit most már talán valóban aggodalommal tölti el mindez, és még az sem zárható ki, hogy talán lenne bennük készség ennek a pusztító folyamatnak a korrekciójára. Ehhez a feltétel nélküli alapjövedelem és az ehhez hasonló lépések már nevetségesen és szánalmasan elégtelenek. A társadalom alsó egyharmadának menthetetlen szétrohadása az ő történelmi bűnük, és a megoldás, ha van egyáltalán, csak az egész világszerveződési mód radikális átalakítása lehetne. ... http://www.flagmagazin.hu/gazdasag/bogar_laszlo_a_let_a_tet ... www.facebook.com/balazs.csepanyi.7?viewer_id=732056141 |
|
Rendes Kis |
|
Puritán módon, a Biblia szerint él German Steriglov, az egykori orosz multimilliomos
German Steriglov egykor Oroszország második leggazdagabb embere volt, saját bevallása szerint szobájában szinte plafonig értek a készpénzzel teli táskák.
Volt államfőjelölt, indult Moszkva polgármesteri székéért, a Maserattik és Ferrarik sorakoztak garázsában, luxusjachtok és magánrepülőgépek álltak rendelkezésére, ám 2005-ben úgy döntött, felhagy fényűző életmódjával, megvált vagyonától, és családjával kiköltözött egy a moszkvai régióban fekvő erdőbe, ahol megmaradt pénzén házat épített. A legközelebbi szomszédjuk 15 kilométerre lakik. A mélyen vallásos férfi szerint a paraszti életmód segített megtalálni a boldogságot.
... http://erdely.ma/eletmod.php?id=156829&cim=puritan_modon_a_biblia_szerint_el_ ... |
|
keresztkem |
|
UGYANESZTET MONDOM ÉN IS ANNAK A HÜLYAF..SZ PANDÁNAK, DE OSZT' MÉGISCSAK JÁR A POFÁJA A HÜLYEÁLLATJÁNAK, MINT A KACSASEGGE.... keresztkem |
|
panda |
|
Bömbölsz, kisszerű, bömbölsz?? |
|
keresztkem |
|
MÁN' SZÓÓTAM NEKI ÉN IS! Oszt' itten elhallgatott, DE A BALFÜLEM MÖGOTT NÉHA RÁKEZDI AZ INTERNACIONÁLÉT MEG A MARSEILLES-T. SOK PANDA FÉLE HÜLYE ORDIBÁL ERREFELE MINDEN MARHASÁGOT, MEG DANÓÓ'-NAK IS. keresztkem |
|
panda |
|
Ne kiabálj, olvtárs!...
|
|
|
panda |
|
Ne kiabálj, Jancsi!... |
|
keresztkem |
|
TŐLEM NEM CSENDESEBB SENKI ÉS SEMMI. AMIT MONDTAM..MEGMONDTAM! ÉN VAGYOK A CSEND ÉS A...BÉKE. KERESZTKEM |
|