Téma: Helytelen |
|
pandala |
|
Francot, olvasd el inkább a cikket!! Pont úgy van ez is, ami a legtöbb "helyreigazítási" sajtóperekkel ... |
|
tiszavirág |
|
Egyébként pedig elvtársad neked a sanghaji táncos nénikéd! |
|
tiszavirág |
|
Én is ezt mondom. De persze a haverjaid magasan vezetik a fake news listát. Ezért is botorság akár egy ellenpéldát is szolgáltatni.
|
|
dejszen |
|
tiszaVirágelvtársnak jelentem a szög az előbb, vagy utóbb de kibújik! A hazugság mindenhol hazugság! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Kedves Magyar Idők !
Kinek van erre szüksége?
Utálom a rengeteg ferdítést, hazugságot, félremagyarázást, manipulációt, amit a globalisták nap, mint nap elkövetnek. De mi a fészkes fenének van erre szükség a nemzeti oldalon is?
Ki nem állhatom ezt a fityf@sz Vonát és az összes leágazását, de minek adtok a kezükbe ekkora triumfot?
https://magyaridok.hu/belfold/helyreigazitas-2-3300557/
Magyarázzátok már el a munkatársaitoknak, hogy NE TEGYENEK ilyet !
|
|
pandala |
|
Nem érted. (Legalábbis, úgy csinálsz... ) Nem baj, ilyenek vagytok, naplopók! / Amúgy, az én jövedelmem nem függ a kormánytól, semmilyen formában sem! /
|
|
dejszen |
|
Ez mindenkire vonatkozik, még rád is! |
|
|
pandala |
|
Megfigyeltem/észrevettem már, hogy a "Teddy-féléknek" a 'mérgessége' egyenes arányban nő a jövedelmük visszaesésével ....
|
|
|
|
Walaki |
|
" Box Hill 2018. október 13. 08:18
A gazemberség legnyilvánvalóbb jele a kettős mérce."
|
|
Walaki |
|
hmm, LMBTQI-s a csaj, lehet h Bill pont azért fordult, anno, Monica-hoz segíccségér' .... |
|
|
|
Walaki |
|
Egész alakos. Az tök jó, mer' könnyebb ledönteni .... ;-)))
|
|
tiszavirág |
|
Egy alkalmas időben majd ezt a szobrot is cipelhetjük..... |
|
Walaki |
|
Nah, van is már egy éremesélyes .. ;-))
"Felavatták Göncz Árpád egész alakos szobrát K. Kiss Gergely, 2018. október 5. péntek, 13:17
Szobrot kapott Göncz Árpád író, műfordító, néhai köztársasági elnök a XIII. kerületben, a róla elnevezett városközpontban pénteken - írja az MTI. A Nézőpont elnevezésű egész alakos portrészobor Erős Apolka szobrászművész alkotása.
Tóth József (MSZP), a kerület polgárhttps://www.napi.hu/roviden/?cikkid=10003903mestere avatóbeszédében arról beszélt, Göncz Árpád szellemiségét, az emberekről, a világról alkotott nézetét, életútját követendő példának tekinti a XIII. kerület, a szoborral pedig az egykori államfő emléke, történelmi személyisége előtt is tisztelegnek. ...." |
|
Walaki |
|
Lesz jobb is. Lehet h nemsokára jön egy hír, hogy Dzsudzsák Balázs férjül vett egy arab herceget .. ;--))
|
|
|
|
|