Téma: Pankráció (régebben: Foci) |
|
|
|
mpd |
|
Jaj neeee. Miért a latinokat favorizáljuk? Egy Daum, egy Lienen, egy Magath vagy egy Schaefer nem felelne meg? ja, hogy azok leugatnák a sleppet? |
|
orosz_hussalata |
|
Inkább izrael ellen nem kellett volna pályára lépni, az sokba került.
Most olvasom, hogy Sousát emlegetik. Hát nagyon rossz választás lenne. A Fehérvárt is otthagyta az első ajánlatra, ami husz dollárral több volt. Márpedig nálunk mindenképpen hosszútávú munkára lenne szükség. |
|
mamácska |
|
Hiába a hivatalos két FIFA meccsnap, idén már nem lép pályára magyar labdarúgó-válogatott. A szövetség azzal indokolt, hogykockázatosnak, haszontalannak és felelőtlennek érzi a lehetséges barátságos mérkőzéseket.
A novemberi világbajnoki pótselejtezők hivatalos FIFA játéknapjain az egész világ pályára lép - ki azért, mert még kijuthat, ki azért, mert már kijutott, ki azért, mert nem és már a jövőre gondolnak. A magyar labdarúgó-válogatott szégyen szemre egyik kategóriában sincs benne.
A nemzeti tizenegy az új szövetségi kapitány kiválasztása után, csak jövő tavasszal játssza következő felkészülési mérkőzését. Mivel a válogatottnak az utolsó meccsig matematikai esélye volt a vb-pótselejtezőre, azért a Magyar Labdarúgó Szövetségnek nem állt módjában a hollandok (8-1) és az andorraiak (2-0) elleni mérkőzésekig lekötnie, véglegesítenie felkészülési mérkőzést a novemberi hivatalos FIFA-meccsnapokra - áll az MLSZ közleményében.
www.sport.hir24.hu |
|
orosz_hussalata |
|
Az európai pótselejtezők párosítása: Portugália - Svédország Ukrajna - Franciaország Görögország - Románia Izland - Horvátország |
|
|
|
|
mpd |
|
Jaj lépjünk mán túl ezen a gyanakvásosdin.....!! Pax vobiscum, ahogy a művelt Wamba mondja az Ivanhoe-ban. |
|
keresztkem |
|
Mert én mán' csak iljen UMBULDATIVEN SKRUPULATIV elő-, és átérzetekkel megáldott-megvert fószer lennék...teccik-nemteccik. keresztkem |
|
keresztkem |
|
Örülnék annak, ha ez a #388 valóban őszinte vélemény lenne, és valóba' "eggy siheder" -nek tűnhetnék.Ám élek a gyanúperrel, hogy csak "cikiz" engem, "brahizációs okokból kifolyólagossan".(Mondván: sok faxnis vénbolond fazon csángál errefelétájt, oszt1 legyen meg az ő akarttya!) keresztkem |
|
|
mpd |
|
Megtaláltam!!!! Hát maga eggyátajján nem tatás!!! Pardőz! Maga eggy siheder! |
|
|
|
mpd |
|
Hát ilyen vegyes család a mienk. Van benne munkásőr is, 56-os disszidensek is, besúgók is, kitelepítettek is, egyik női oldalági felmenőm rózsaszín bárcás hetéra volt. Gondolom minden nagyobb család ilyen heterogén lehet, már persze a "nemesi" családokat kivéve mert azok azért egysíkúbbak. |
|
keresztkem |
|
1.) Az általam megadott cím pontos és hibátlan. 2.) Ha technikai okai vannak Önnél a "minap" megjelenitésének, akkor nem érvényesek a kritikai megjegyzéseim. 3.) Ámbátor föl nem foghatom, hogy miért nem jelenik meg Önnél, de ha nem hát nem. 4.) A munkásőrséggel persze "helyben vagyunk", merthogy munkásőrök gyötörték és kínozták néhány hozzátartozómat, mint "'56-os ellenforradalmárokat". keresztkem |
|
mpd |
|
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.minap.hu-t, helyen.
Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e ww.valami.hu-t a www.valami.hu helyett. Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát. Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Na ennyit erről maga nagy bátor. |
|
mpd |
|
Ámbátor!!!! Ha tunná, hogy keresztapám Borsod megyei munkásőr parancsnok volt!!!
|
|
mpd |
|
Egyszerűen csak nincs kedvem Miskolcra utazni a maga cifferblattya kedvéér'. |
|
keresztkem |
|
No, ez a sunyi, tisztátalanul ravasz és "rókalelkű" emberek tipusreakciója.Akiknek "rejtegetnivalójuk" van, s akik nem mernek a másik--a föltehetően IGAZ, de legalábbis IGAZABBRA törekvő---- ember szemébe nézni nyugodtan. Ismerem EZT A "FAJTÁT"...is! keresztkem |
|
mpd |
|
De haggyuk mán a szenvelgést, mit szól a javaslatomhoz? Ld. (374) |
|
mpd |
|
Jut eszembe, mikor mág agramónuskodtam, a téeszben egy idősebb szaki "kölök"-nek titulált egy traktorost (nevezzük Attilának). Felhívták figyelmét, hogy akivel most éppen együtt dolgozik, nagy barátságban, az a traktoros még az emlegetettnél is fiatalabb (nevezzük Sanyinak). Így vágta ki magát: igen, a Sanyi még gyerek, de már nem kölök! |
|
mpd |
|
A "tata" a korának szólt Ember!!!! Ne legyen már nolimetangere imaptiensebb a kelleténél. Bocsesz, de nem nézem meg a képeit, szerintem egy anonim fórum legyen anonim, aki meg kéváncsi egymásra, tanákozzon személyesen. Én es ismerek némelyeket szeméjjessen is.
|
|