Téma: Márki-Zay Péter |
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Minden szava hazugság
https://mandiner.hu/cikk/20210503_koszonom_a_jobbik_tamogatasat
"hálásan köszönöm a Jobbik támogatását Csongrád-Csanád megye 4-es választókörzetében. Lázár János kihívóját előválasztáson természetesen Önök választják ki. Ez a körzet azon 20-30 körzet egyike, ahol eldől hazánk sorsa: ha a Fidesz 2022-ben is többséget szerez, tovább folytatódik az ország vagyonának szétlopása, a bíróságok pártállami irányítása, a sajtószabadság felszámolása, a bűnöző migránsok betelepítése és a magyarok elvándorlása, hazánk Unióból kiléptetése és a kommunista Kína és putyinista Oroszország nemzeti érdekeinkkel ellentétes kiszolgálása."
A kockafejű vádpontjai tehát a következők:
* az ország vagyonának szétlopása * a bíróságok pártállami irányítása * a sajtószabadság felszámolása * a bűnöző migránsok betelepítése * a magyarok elvándorlása * hazánk Únióból kiléptetése * a kommunista Kína és a putyinista Oroszország nemzeti érdekeinkkel ellentétes kiszolgálása.
Hogy van pofája ennek az USA- ban felbérelt rohadéknak még csak megszólalnia is?
|
|
|
tiszavirág |
|
Mit hallok ettől a Soros- ügynök vadbaromtól a hírekben, azért nem szabad a keleti vakcinákat használni, mert azokat Szíjjártó Péter engedélyezte.
És ezt a kockafejű senkiházit a Vásárhelyiek már kétszer megválasztották. Hogy lehetnek ilyen hülyék?
|
|
|
pandala |
|
Ahaaa, azt hiszem, hogy a Mandineren láttam én is ... De tkp. "leszoktam" zajpeti "figyeléséről", valahogy már nem szórakoztat!! .. |
|
tiszavirág |
|
Volt valami, én is olvastam, de az is tele volt maró gúnnyal. No. 385. |
|
pandala |
|
Lázár Jánosnak épp' nemrég nyújtott békejobbot, vagy mit, nem? .... ( Mintha valami ilyesmi cikk-címet olvastam volna, de lusta voltam megnézni a cikket is magát .. ) |
|
tiszavirág |
|
Márki-Zay Péter: Ülni fogtok!
https://mandiner.hu/cikk/20201025_marki_zay_peter_ulni_fogtok
Nem értem. Ezek mind begolyóztak?
Volt egy Fideszes képviselő, aki pár éve azt hörögte a Parlamentben egy ellenzékire, hogy lógni fog. Azt a mukit is hülyének tartottam. Minek ilyet mondani egy demokratikus országban? Szerencsétlen nemsokára meghalt (Isten nem bottal ver!)
Ez a szerencsétlen kockafejű Soros ügynök is állandóan vérgőzös álmait önti szavakba, miközben még Lázár Jánost sem tudta elkapni az elmúlt 2 évben, pedig nagyon akarta, legalábbis a kampánybeszédeiben....
|
|
tiszavirág |
|
Rodolfo szerint is "kockafejű".
Mit szólsz gajo?!
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ezeknek mindegy, hogy igaz vagy nem, csak kárálják tovább a baromságaikat, egyeztetésre sincs szükségük. Idevonatkozó közmondás: Bolond lyukból bolond szél fúj. |
|
Anonymus |
|
Akkor még sincs igaza a sivalkodóknak, akik azt állítják, hogy csak fideszesek nyernek támogatásokat, csak nekik telik nyaralásra....etc.! Talán egyeztetniük kellene "Zajossal", hogy mit hadováljanak össze meg vissza! :P |
|
|
|
|
pandala |
|
Idézet: Befogadna-e Márki-Zay Péter menekült gyerekeket? 16:03 Author: Bauer Tamás Márki-Zay Péter volt az Egyenes Beszéd vendége március 13-án. Az interjúban, melyben a műsorvezető szóba hozta Márki-Zay március 8-i Facebook-bejegyzését arról, hogy az ellenzék nem győzhet a DK nélkül, de nem győzhet akkor sem, ha az összefogást Gyurcsány vagy Dobrev vezeti. ....
https://fuhu.hu/befogadna-e-marki-zay-peter-menekult-gyerekeket/
|
|