Téma: Márki-Zay Péter |
|
|
|
|
gajo |
|
" „Tragédia történt néhányszor, mikor így vagy úgy effektív elmebajosok kerültek az ország vezető pozícióiba”."
Milyen igaza van Kövérnek! |
|
gajo |
|
Valahogy felkeveredtem a pofára, mit olvasok:
" A homoszexualitással kapcsolatban kiálltam például a fideszes melegekért is. Hét gyermekem van – bármelyikük lehetne meleg, tudják, hogy szeretettel elfogadnám őket akkor is.
Ugyanígy a Jóisten gyermekei a cigányok is. Szerintem nem kevesebb, hanem több szeretetet igényelnek másoknál. Nagyon sok a szegény közöttük, rengeteg előítélettel, hátrányos megkülönböztetéssel szembesülnek. Amikor a gyűlölet céltáblájává tették a cigányságot, amikor az Országos Roma Önkormányzat épületétől indult egy rasszista gyűlöletmenet, ezen atrocitások ellen csak kettő politikus szólalt fel ebben az országban: Karácsony Gergely és én."
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438222467664231&set=a.430657075087437 ...
És megszorítja majd a fityeszt...
Kérek egy szavazható pártot! |
|
|
gajo |
|
Szóval félne a zajtól! Egykutyák, úgy is mondhatnám! |
|
gajo |
|
Egyre mélyebbre süllyedsz! Olyan vadhajtásos szöveg!
|
|
|
tiszavirág |
|
Olvasva a megnyilvánulásokat, nekem úgy tűnik, Makizajjal nagy követ dobtak a moslékba és ezáltal polarizálódtak a darabok. Sorosék levették Ferit, Boylert és Kamugerit és bedobták helyettük Makizajt. Most jön ki, ki melyik moslékot preferálja.
Újhülye Makizajt, Homonnay a Boylert. Ferinek műtötték a vakbelét, így van mire hivatkozni, hogy visszavonult, hogy új koncepciót dolgozzon ki.
Szórakoztató.
|
|
tiszavirág |
|
Normális, hogy egy olyan ember, aki egy ország miniszterelnöke akar lenni, egy ilyen eseményt beiktat a programjába? Szerintem ez egy kritikán aluli megnyilvánulás. Arról már nem is beszélve, hogy akkor most hogy is van azzal a hatalmas toleranciával? A világ összes buziját elfogadjuk, kivétel a Fideszes buzi? Ez a nagyon "keresztény" ember, bemószerolja a miniszterelnök fiát, anélkül, hogy bárki is mondta volna eddig, és még azt is kijelenti, hogy van még 8 Fideszes, akik szintén megfordultak abban a bizonyos buzibárban. Honnan veszi ezt az adatot? Isten őrizz, hogy ez a kretén alak valaha is bekerüljön a miniszterelnöki székbe!
|
|
gajo |
|
Megnézte a fartúrócsatornát! |
|
|
tiszavirág |
|
Így viselkedik egy ember, aki egy ország miniszterelnöke szeretne lenni?
Itthon: Márki-Zay Péter elzarándokolt Szájer József híres ereszéhez | hvg.hu
|
|
|
tiszavirág |
|
No és mit válaszoltam én neked?
tiszavirág Olvasta: 10 | Válasz | 2018. április 25. 22:36 | Sorszám: 137 Szerintem nem fél. Amatőr ez ahhoz, hogy félni kelljen tőle. Gyurcsány úgy kinyírja, mint a sicc. Neki konkurencia. Még egy narcisztikus elmebeteg, miközben annak ott van ő. Válaszok (1) | Előzmény: gajo, 132
|
|
|
gajo |
|
"gajo Olvasta: 8 | Válasz | 2018. április 25. 21:43 | Sorszám: 132 A fidesz fél ettől az embertől. "
Jól éreztem! |
|
gajo |
|
...he-he...
Szóval rá emlékeztetett a két "kockafejű" |
|
|
tiszavirág |
|
Egyébként nem én "rongyoltam bele", hanem Végh Ibolya. Én csak undorodtam tőle, már akkor is.
Egyébként pedig mi lett a végeredménye a nagy kutakodásnak? Mert most is azt ugatja ez az amerikai ügynök, hogy ELSZÁMOLTATÁS! ELSZÁMOLTATÁS! ELSZÁMOLTATÁS!
Pedig még a városin sem jutott túl ez a szerencsétlen, jóllehet már sok éve kutakodik.
Persze tudom nagyon jól, hogy csak az irigy prolikat hergeli a kockafejű. |
|
tiszavirág |
|
3,5 évvel ezelőtt is már utáltam. Jól működnek az ösztöneim és az élettapasztalatom. |
|
tiszavirág |
|
Sokszor tapasztalom, hogy régi linkeket később nem lehet elérni. Fogalmam sincs, hogy mi az oka. |
|
|