Téma: mytest (2) |
|
|
|
|
|
|
Bátky János |
|
Ejha! Ez a Zsivány hogy elrúgja a gonosz Ramazottit! |
|
|
|
|
|
|
Bátky János |
|
Bocsánat a csacsiságomért. 36-nak itt semmi értelme. |
|
Bátky János |
|
off Valahol azt hallottam, a japánok összesen 4 jelkészletet tanulnak, ezekből a kanji az egyik, de a legtöbb jelből álló és a buddhizmussal kapták a 6. század körül Koreából.
Van a huszonegynéhány jelből álló hiragana a kanjik összekötésére, továbbá a katakana az idegen nevek átírására és a romaji, amely a latin abc. Vannak, akik a Föld legbonyolultabb nyelvnek tartják. De vannak, akik szerint van bonyolultabb is. on |
|
katáng |
|
A kanjik (japán szavak, fogalmak) eredetéről, keletkezéséről tudhatunk meg okosakat... A családi tolmács segített megfejteni. |
|
kujtorgo |
|
Sőt. A minisztériumok komikus kapcsolatai |
|
|
Login |
|
Az a fránya frajdapó: Miért látom mindig ezt A misztériumok kozmikus kapcsolatai, ennek A minisztériumok kozmikus kapcsolatai |
|
|
katáng |
|
Kérsz fordítást, vagy érted a lényeget? |
|
|
Login |
|
Távol van a Keleti pu. |
|
|
Login |
|
経由の方はの設定により上手 に移動できない場合があります! 現在対応中ですのでしばらくお待ち下さい。 |
|
|
Rendes Kis |
|
Nem hiszem, hogy rajtunk keresztül kapod, nekem az itt reg.lt mélcímemre még 1etlen spam sem jött ...
... Persze, az is lehet, hogy a gmail-nek jobb a spam-szűrője, mint az axelero-nak.
... Apósom úgy rázta le a spammereket, hogy váltott 1 új mélcímet, a régire föltett 1 automatikus választ, hogy "ide-és-ide költöztem", amit a gépi küldők nem értettek meg, a humánok viszont igen ...
... Ha gondolod, szívesen küldök Neked meghívót a gmail-be ! |
|