Téma: Sport (2) |
|
|
mackó |
|
680 mérföldet kell még teljesíteni. RC lassabb tempóra váltott, éjfélre még nem értek be, de szerintem hajnalban már parton voltak. Nándiék meg derekasan küzdenek, mint Eddie, a sas az 1988-as a calgary-i téli olimpián. |
|
Rendes Kis |
|
Reméljük, a visszaút nekünk sem lesz több mint 2 (max. 3) nap ! |
|
mackó |
|
Szépen haladnak. Azt viszont elhűlve látom, hogy RC ~15 csomós sebességgel repeszt. Mi meg egy hetet szenvedtünk, mire a nyílt vizeket elértük, még közvetlen induláskor ... |
|
Rendes Kis |
|
Oui, oui. Ca glisse bien mon ami. Spirit of Hungary leaves Madeira astern
Position 32 Degrees 30 North 015 Degrees 39 West Miles remaining: 783
Cape Verdes Islands? Ancient history! Canary Islands? Far behind! Madeira? In our wake! When tasked with an impossible mission, my mum always used to say “Well how do you eat an elephant?!” to which I would dutifully reply “little piece by little piece”. ... www.barcelonaworldrace.org/en/news/emails-from-the-boats/oui-oui.-ca-glisse-b ... |
|
Rendes Kis |
|
Lassan indulnunk kell, ha a mólóról akarjuk Nándorékat üdvözölni ! A szponzorok nem szerveznek erre buszokat ?? |
|
mackó |
|
Éjfél környékén már csak mi fogunk küzdeni. Kiélvezzük a verseny adta lehetőségeket, a legtovább bírjuk, míg mások siettek, hogy mielőbb pihenhessenek ... |
|
|
mackó |
|
Én már régen csak azért szorítok, hogy a hátralévő 1200 mérföldet teljesítsék. Az is nagy szó. |
|
Rendes Kis |
|
Nándor megint eltörött tőcsavarokról ír, lehet hogy jobb is hogy nincs vihar ... |
|
mackó |
|
Szegény RC rendesen beletenyerelt a szélcsendbe, most kóvályognak rendesen. Mondjuk mi sem egy viharos területen araszolgatunk ... |
|
|
mackó |
|
Érdekes manőver ... |
|
Rendes Kis |
|
Röpít a szél ! ... (RC visszafordult ??) |
|
|
Rendes Kis |
|
Most talán már fölkarol minket a szerencse (a szél): egyenesen Gibraltárig ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Kell a fogadó sokaság: az 5. helyezetteket is milyen lelkesen fogadták a kék trikót öltött fanok ! |
|
|
|
|
mackó |
|
Szinte mindegy, most már csak be kell kormányozni, hogy teljesítsék ...
+975
Gyakorlatilag ketten maradtak, RC-nek fele akkora távot kell megtenni, nekünk. Az ötödik befutó már célban is, csak a "radar" késik ... |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a Neutrogena nyomvonalát fogják követni ... |
|
mackó |
|
Jaj! Én hibáztam!
De sajnos semmi jó hír ...
+959 |
|
|