Téma: Sport (2) |
|
tótumfaktum |
|
Hosszú Katinka: Gyárfás Tamás mondjon le! BuL, 2016. november 15., kedd 17:23, frissítve: kedd 20:02 A Magyar Úszó Szövetség elnökét az Iron Lady „a legártalmasabb tényezőnek” tartja, aki folyamatosan sakkban tart mindenkit. Reagált a szövetség.
Gyárfás Tamás „utóbbi időben napvilágot látott nyilatkozatai” miatt Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó idejét érezte, hogy megszólaljon; azért most, mert neki minden időben az úszás a legfontosabb, szemében az úszószövetség elnöke most lépett át egy küszöböt, ami mellett már nem megy el szó nélkül.
|
|
tótumfaktum |
|
Cseh László is Hosszú Katinkával tart 2016. 01. 21. 18:57
Mint ismert, csütörtökön Hosszú Katinka arról tájékoztatta a Magyar Úszó Szövetséget, hogy nem vesz részt a január 31-i budapesti FINA-gálán, ugyanis ő ekkor épp a luxemburgi Euro Meet versenyen vesz majd részt.
Az eseményen – melyen a Nemzetközi Úszó Szövetség az év legjobbjait díjazza majd – a magyar színeket képviselő Cseh László sem lesz ott, mert a 30 éves sportoló szintén Luxemburgban tartózkodik majd abban az időben.
A hírt a Magyar Nemzet megkeresésére Plagányi Zsolt, Cseh edzője is megerősítette. http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/01/21/cseh-laszlo-is-hosszu-katinkaval-t ...
|
|
|
|
|
mackó |
|
Az első tizenhat hely a világelitnek van fenntartva.
Idézet: „Építőipari vállalkozásom van: Toronto és környékén dolgozom a srácaimmal, a Local 27 építőipari szakszervezet keretein belül. A központi irodánk Toronto Vaughan nevű városrészében van – hasonló, de kicsit nagyobb épület, mint a rendőrségi palota Pesten az Árpád-hídnál” – kezdődött a szerkesztőségünkbe eljuttatott olvasói levél. HIRDETÉS „Gyakran, heti rendszerességgel járok be képzésre és meetingekre. Természetesen soha nem volt parkolóhely az épülethez közel. Az utóbbi öt évben mindig a nagy fejesek álltak elöl, mi meg kutyagolhattunk hátulról.” Valami azonban változott tegnap óta. Ki ne tudná, hogy a magyar hokiválogatott ismét feljutott az A-csoportba, azaz a világ legjobbjai között bizonyíthat. „Vasárnap is dolgozunk a mostani projekt miatt. Ma beértem és leparkoltam, majd bementem az irodába. Ekkor szóltak: álljak előre, mert az első tizenhat hely a világelitnek van fenntartva…” Olvasónk a meglepettségtől szóhoz sem jutott, majd a biztonság kedvéért megkérdezte a menedzserét: „Ez most komoly?” „Miért? Mit gondoltál? Itt minden a hokiról szól. Ez a csomag része” – hangzott a válasz. Olvasónk ekkor hátrament az autójáért, s előre állt a cég nagy zászlaja alá. Eközben az ukrán és az olasz kolléga elparkolt a főbejárat elől…
|
|
mackó |
|
Bő nyolc perc. Érdemes megnézni:
|
|
mackó |
|
Óriási eredmény, minden elismerésem a csapatnak. |
|
|
Rendes Kis |
|
– Volt olyan nap vagy óra, amikor megbánta az egészet, és arra készült, hogy feladja? – Bizony, voltak nagyon nehéz pillanatok. Talán hibáztunk abban, hogy nem sokkal a rajt előtt bocsátottuk vízre a hajót. A tőkesúllyal volt a legtöbb gond, mert a Horn-fok előtt – ahol teljesen egyedül érzi magát az ember – már összepakoltunk, és bizony közel kerültünk ahhoz, hogy fel kell adnunk a versenyt. És az is megfordult a fejünkben, hogy SMS-ben értesítjük a chilei hatóságokat, vészhelyzetben vagyunk, jöjjenek, segítsenek. Ki volt készítve a mentőmellény, és felkészültünk arra, hogy bármelyik pillanatban el kell hagynunk a hajót. ... http://magyarhirlap.hu/cikk/23114/Voltak_nehez_pillanatai_Fa_Nandornak#sthash ... |
|
|
|
mackó |
|
De a legfőbb érv az érettségi. |
|
mackó |
|
A síszünet már elmúlt ... |
|
Rendes Kis |
|
Egy kis tavaszi szünetet is lehetett vón tartani ! |
|
mackó |
|
Miért nem nyárra ütemezték ...
Fa Nándor tíz kilót fogyott, de indul a Vendée Globe-on
Idézet: Meg kellett tudnom, hogy ugyanaz vagyok-e, mint 25 évvel ezelőtt" - jelentette ki a magyar hajós. "Meg akartam tudni, ki vagyok, és mennyi van bennem. A hajók teljesen mások ma már, a sebesség is megnőtt, rengeteg tanulnivaló van. Fizikailag, úgy érzem, készen állok a szóló földkerülésre, így nekivágok majd jövőre a Vendée Globe-nak.
A saját fejlesztésű és építésű Spirit of Hungaryről elmondta, a hajó Barcelonában marad, ott készítik fel a folytatásra.
|
|
|
|
mackó |
|
Szerintem egyszer Nándi is kipróbálná, hogy milyen érzés 100 csomóval haladni. Vízen ...
Gratula minden egységnek, szép és embertpróbáló verseny volt. Nagyon örülök, hogy a technika is kibírta Nándiék alatt. |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
ezen még helikopter is megjelenik időnként... de nem jött el egészen a hajónkig 100 () csomóval ment, 100 méter magasságban! |
|
Felkesz Deneverr |
|
há', czikkezni kell meg czakkozni... de hajrááá!!! Éljen a maori - magor baráccság!!
|
|
|
Rendes Kis |
|
Már látják a partot/látszanak a partról |
|