Téma: Sport (2) |
|
mackó |
|
Éjfél környékén már csak mi fogunk küzdeni. Kiélvezzük a verseny adta lehetőségeket, a legtovább bírjuk, míg mások siettek, hogy mielőbb pihenhessenek ... |
|
|
mackó |
|
Én már régen csak azért szorítok, hogy a hátralévő 1200 mérföldet teljesítsék. Az is nagy szó. |
|
Rendes Kis |
|
Nándor megint eltörött tőcsavarokról ír, lehet hogy jobb is hogy nincs vihar ... |
|
mackó |
|
Szegény RC rendesen beletenyerelt a szélcsendbe, most kóvályognak rendesen. Mondjuk mi sem egy viharos területen araszolgatunk ... |
|
|
mackó |
|
Érdekes manőver ... |
|
Rendes Kis |
|
Röpít a szél ! ... (RC visszafordult ??) |
|
|
Rendes Kis |
|
Most talán már fölkarol minket a szerencse (a szél): egyenesen Gibraltárig ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Kell a fogadó sokaság: az 5. helyezetteket is milyen lelkesen fogadták a kék trikót öltött fanok ! |
|
|
|
|
mackó |
|
Szinte mindegy, most már csak be kell kormányozni, hogy teljesítsék ...
+975
Gyakorlatilag ketten maradtak, RC-nek fele akkora távot kell megtenni, nekünk. Az ötödik befutó már célban is, csak a "radar" késik ... |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a Neutrogena nyomvonalát fogják követni ... |
|
mackó |
|
Jaj! Én hibáztam!
De sajnos semmi jó hír ...
+959 |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Attól tartok, ez most nem pesszimizmus, hanem realizmus ... |
|
mackó |
|
Nem akartam pesszimistának tűnni, de én is úgy látom ... |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, a kilátásaink nem rózsásak: az a szél, ami most a RC-t röpíti, mire mi érünk oda, épp eláll ... Lehet, majd nekünk is be kell húznunk az afrikai part mellé ? ... A szembeszélbe ? |
|
mackó |
|
Ma befut a 4. helyezett csapat is. Közben eltelt pár nap, nagy csoda nem várható. Szép lassan, ahogy azt jósolni lehetett az előrejelzésekből, az 500 mérföldes hátrányunk 880-ra hízott. Még 2342 mérföld van hátra részünkről, reméljük jó szélben telik. |
|