Téma: Sport (2) |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a Neutrogena nyomvonalát fogják követni ... |
|
mackó |
|
Jaj! Én hibáztam!
De sajnos semmi jó hír ...
+959 |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Attól tartok, ez most nem pesszimizmus, hanem realizmus ... |
|
mackó |
|
Nem akartam pesszimistának tűnni, de én is úgy látom ... |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos, a kilátásaink nem rózsásak: az a szél, ami most a RC-t röpíti, mire mi érünk oda, épp eláll ... Lehet, majd nekünk is be kell húznunk az afrikai part mellé ? ... A szembeszélbe ? |
|
mackó |
|
Ma befut a 4. helyezett csapat is. Közben eltelt pár nap, nagy csoda nem várható. Szép lassan, ahogy azt jósolni lehetett az előrejelzésekből, az 500 mérföldes hátrányunk 880-ra hízott. Még 2342 mérföld van hátra részünkről, reméljük jó szélben telik. |
|
Rendes Kis |
|
A napi riport elején hosszasan foglalkoznak velünk ... Ez jogos is, hiszen mi vagyunk a leghűségesebbek: mi fogunk a legtovább versenyben maradni !
|
|
|
Rendes Kis |
|
Igaz, igaz: a leleményes műszakiak sokmindent megoldanak. Láttam én már közúton szállított, összehajtogatott szárnyú repülőgépet ... |
|
mackó |
|
Mivel itthon épült, megoldható a visszaút is. |
|
Rendes Kis |
|
Szárazföldön utaztatják ? Ekkora hajóhoz már gondolom útvonalengedély kell ! |
|
mackó |
|
Szerintem Magyarországra. Gondolom renoválásra szorul, azt hazai műhelyben végzik, vagy teljesen átépítik, a tapasztalatok alapján. |
|
Rendes Kis |
|
A Spirit of Hungary a verseny után hova jön "haza": az Adriára ? |
|
mackó |
|
Sajnos gyakorlatilag álló helyzetben kémleljük az eget, míg RC egysége jó szélnek örvend. Ami a kilátásokat illeti, sajnos a helyzet fokozódik ... |
|
Rendes Kis |
|
Csak meg kéne tapogatni azokat a világot járt deszkákat ! És meglapogatni azokat a világot járt lapockákat !
|
|
mackó |
|
+531
Szerintem lesznek ott elegen, meg itthon is kell fogadás ...
Szegények most nagyon szenvednek. |
|
Rendes Kis |
|
Ki kéne ugranunk Barcelonába, hogy növeljük az ünneplő sereget ! ... ? |
|
Rendes Kis |
|
Összejön-e még ma az a 2°23' az Egyenlítőig ? |
|
mackó |
|
Gyakorlatilag állunk. +523 |
|
mackó |
|
Ja, a bronzérem meg estére gazdára talál. |
|
mackó |
|
+501, de csigatempóra váltottunk. A semmi közepén állunk, mostantól nyúlni fog a távolság ... |
|
mackó |
|
Panda írta még az elején, hogy bizonyos korlátok között megengedett. |
|