Téma: A stílus meg az ember |
|
panda |
|
Csak te vagy 'úr', úriemberi viselkedés nélkül...
|
|
|
panda |
|
Egy kis emberséget is kellett volna még tőle tanulnod, ha volt neki az is...
|
|
keresztkem |
|
TŐLE--a DRÁGA ERNŐ ATYÁTÓL--akár üvöltözést is tanulhattam volna, de nem tanultam.Amit TŐLE tanultam az az, hogy HA SZERETET VAN, AKKOR AKÁR ÜVÖLTÖZNI IS LEHET(-NE) AKKOR IS MEGÉRTENŐK EGYMÁST.Ha viszont nincs szeretet, akkor lehet akármilyen kommunikációs-publikációs csúcslófasz-konvenció: AKKOR SEM ÉRTIK MEG EGYMÁST A --szeretetlenségben élő--embernyomorékok. AKINEK FÜLE VAN A HALLÁSRA FOGJA FÖL!!! k.k. |
|
|
mpd |
|
Holmi elhaló suttogásra vajjon életre keltek volna-e azok a csontok? Ugyehogy nem? |
|
mpd |
|
Vagy nemkülönben:
|
|
mpd |
|
1 jó próféta az olyan orgánummal bír, hogy a pusztát betöltse az Ige ami kiáramlik az ő pejslijébül!!!
|
|
panda |
|
Ahaáá, tehát már az üvöltözést is tőle tanulta. Derék.
|
|
keresztkem |
|
Semmi baj.Én "komolynak" veszem azt, amit Ön komolytalannak gondol vagy szán. Megtanultam mindezt néhai atyai barátomtól a korábbi minorita tartományfőnöktől, NÉHAI Dr.Kartal Ernő OFM Conv. minorita szerzetestől, akinek az volt az egyik szavajárása felém is: "TE ÉRTSD JÓL AZT IS, AMIT ÉN ROSSZUL MONDOK!" ÉLETSTILUS PROGRAMOMMÁ VÁLT EZ A FELEJTHETETLENNÉ VÁLT AJÁNLÁSA A DRÁGA ERNŐ ATYÁNAK. k.k. |
|
Rendes Kis |
|
Drága keresztkem bácsi, megpróbáltam komolyan válaszolni erre a beírására, de nem tudtam megőrizni a komolyságomat. Kérem, nézze el, hogy ez most megválaszolatlanul marad. |
|
keresztkem |
|
Kedves és Tisztelt R.K.! Irni tetszik most: "Ismétlem, pusztán a leírt szövegből nekem az jön le, hogy Ön szerint én NEM ihletett- sugalmazott, isteni szeretettől áthatott-sugallt ember, HANEM sunyi-sanda hibakeresésre és rosszindulatú beállításra prekoncepcionált és elő-behangolt "egyed" vagyok. A tisztesség és az Ön iránt érzett nagyrabecsülésem azt kivánja, hogy válaszként közöljem: sajnos az adott esetben--de nagyjából majdnem csak akkor(!)--JÓL ÉRTETTE AMIT IRTAM.Általában nem igaz aaz, amit itt az idézetben foglaltam, és szerénységem által vélt , és megtenni merészelt megállapitás TARTALMA, de ebben az esetben igaz! Én legalábbis Thic et nunc: TÉNYLEG "IGY" GONDOLOM! S ha mindezzel megbántottam: bocsánatot kérek Öntől, de ismétlem: az ADOTT ESETBEN én így láttam. k.k. |
|
keresztkem |
|
ITT CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG ÖN "ÜVÖLTÖZIK".ÉS PERSZE SÉRTEGET--NYAKRA-FŐRE. k.k. |
|
panda |
|
Ne üvöltözz már, te szerencsétlen!... |
|
|
Rendes Kis |
|
Öhöm. Nem akarom kiforgatni értelmükből az Ön szavait, elnézést kérek, ha esetleg nem azt olvastam ki belőlük, amit gondolni tetszett. Ismétlem, pusztán a leírt szövegből nekem az jön le, hogy Ön szerint én NEM ihletett- sugalmazott, isteni szeretettől áthatott-sugallt ember, HANEM sunyi-sanda hibakeresésre és rosszindulatú beállításra prekoncepcionált és elő-behangolt "egyed" vagyok. Ha esetleg nem erre tetszett gondolni, akkor tessen szíves ezt a félreértést eloszlatni. Előre is köszönöm. |
|
keresztkem |
|
Sok ilyenféle szakbarbár túlokossal találkoztam már hosszú életem folyamán, ergo: ismerem a fajtájukat.A LÉNYEG AZ ILYENFÉLÉKKEL KAPCSOLATBAN EGY: RÁ FÉRNE ÖNRE EGY KIS IGAZI TANULÁS--meg merem állapitani! ÉS A SÉRTEGETÉST IS ABBAHAGYHATNÁ MÁR--"BÉKÉS" LEVELEZŐTÁRS "EZT" IS SZIVESKEDJÉK ÉSZREVÉTELEZNI!
k.k. |
|
keresztkem |
|
P.s.: Hulot-tal pedig már ölég régen egyszerűen NEM ÁLLOK SZÓBA. k.k. |
|
keresztkem |
|
1.) Nem veszem magamra a kérését, mert én ugyan ELLENVÉLEMÉNYEKET fogalmazok meg--ehhez úgy vélem: jogom van--de kultúrált stilusban.ÉN NEM BÁNTOM R.K.-t.Mást néha igen. 2.) Az "utóbbi időben" Ő sem bánt engem, bár ellenvéleményét az enyémmel sszemben ugyan Ő is megfogalmazza. 3.) Úgyhogy--kedves "Békés"--NEM IGAZÁN TUDOM valójában MIT IS KÉR TŐLÜNK? Talán csak nem ELHALLGATTATNI ÓHAJT? k.k. |
|
Békáscity |
|
Hulot és Keresztkém nagyon kérem hogy moderálják magukat ! ez nem humor amit itt véghezvisznek és sajnálom hogy így egy kalap alá kerültek. |
|
keresztkem |
|
P.s.: Nyilván tetszik ismerni a nagy vitatapasztalati igazságot, miszerint: HA KETTEN UGYANAZT CSINÁLJÁK, AZ NEM UGYANAZ! k.k. |
|
keresztkem |
|
Természetesen "AZT" NEM ZAGYVÁLTÁK ÖSSZE. DE A BIBLIA "beszámozását" ihletett-sugalmazott, ISTENI szeretettől áthatott-sugallt emberek, s nem pedig sunyi-sanda hibakeresésre és rosszindulatú beállításra prekoncepcionált és elő-behangolt "egyedek" végezték el. k.k. |
|
Rendes Kis |
|
Drága keresztkem bácsi, netán a Bibliát is összezagyválják azzal, hogy beszámozzák a verseit ? |
|
keresztkem |
|
"...pusztán a paragrafusokat, amelyeket Ön egybeömlesztett, sorokba szerkesztettem és beszámoztam." PUSZTÁN. Amivel ÖSSZEZAGYVÁLT MINDENT--elismerem: valószínűleg akaratán kívül--mert zudom: Ön nem rossz szándékú ember.Ám azért szerencsétlen cselekedete Önnek is lehet. k.k. |
|
Rendes Kis |
|
Uhh, ezt nem kellett volna. Én a Maga írásmunkájához 1 betűt hozzá nem toldottam, sem el nem vettem, pusztán a paragrafusokat, amelyeket Ön egybeömlesztett, sorokba szerkesztettem és beszámoztam. |
|