Téma: A stílus meg az ember |
|
R.András |
|
Tegnap a késő esti vonattal jöttem haza Mucsáról. Kb. az egyetlen utas voltam, de a kaller lelkiismeretesen célbavett, hogy legombolja rólam a menetdíjat. Kotorászni kezdtem a tárcámban, hogy elővegyem azt a mágikus plasztiklapocskát, amelyen szerepel az a varázslatos születési dátum, hogy ez már örök-bérlet. A kaller vidáman fölrikkantott: - Diákigazolvány ? ... Köszönöm, jó utat kívánok !
|
|
|
R.András |
|
Hoops and Yoyo Thank You Actually it's only 970 Thanks You's |
|
R.András |
|
Az ellenzék kommunikációja már rég túllépte a társadalmi normákat
A társadalmi normákon már rég túllépett a hazai ellenzék retorikája, így az, hogy a jövőben ki irányítsa az országot, leginkább kompetencia kérdéssé vált – erről a témáról beszélgettek Perlaky-Papp Józseffel, a Metropolitan Egyetem docensével a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. ... https://gondola.hu/cikkek/119419-Az_ellenzek_kommunikacioja_mar_reg_tullepte_ ... |
|
|
R.András |
|
A "Magyar Szó" és a "Szabad Magyar Szó" portálok közötti névvita lehet a figyelmeztetés oka ... |
|
gajo |
|
Döbbenetesen szép ez a kép |
|
|
gajo |
|
Ahogy ezt a témát megnyitom, figyelmeztet a víruskereső! |
|
|
pandala |
|
Fájt? Akkor ne fenyegess senkit!!
|
|
gajo |
|
"Fenyegetés ártalmatlanítva" ; "magyarszo.com" |
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Ma ültünk egy rendes kocsmában úgy 10 órától fél 8-ig. Az asztalon ki volt téve egy kártya, azon pedig az volt, hogy 19 órától foglalt! Senki nem szólt, a kártya meg hát kit is érdekel?... Mi barom módjára 19,35-kor távoztunk. Akkor derült ki, hogy 6 ember várt az asztalra, mert ilyenkor kártyázni szoktak! A helyzet felismerése után sűrű bocsánatkérések után adtuk át a helyet. Nem volt anyázás, nem volt semmi. Nem szóltak ránk, nem haragudtak! Én személy szerint qrvára szégyelltem magam! Megbeszéltünk legközelebbre egy sört!
Ugye lehet így is? |
|
|
|
|
gajo |
|
Máe a szereddel álmodtam! |
|
R.András |
|
Nem az én hibám. Én mondom, hogy mit kellene tenni: ki kellene fejleszteni az öregedés elleni szert. Attól az emberek gondolkozása is megváltozna: a mostani esztelen káoszból, kapkodásból, ellenségeskedésből, harácsolásból kilábalnánk. Attól az éhezés is megszűnne. Sajnos, nem hallgattok rám. |
|
gajo |
|
Kvaterkázunk-kvaterkázunk? Mások meg éheznek! |
|
|