Téma: Sport (2) |
|
Rendes Kis |
|
Jön a szél ! ... Itt van már a sarkunkban ! |
|
mackó |
|
Sajnos elértük a szélcsendet. Szinte állunk, az 1,7 csomós "sebességünket" talán említeni is fölösleges. Rohamléptékre váltott a lemaradásunk ... |
|
mackó |
|
Nézzétek meg a csabai gyerek (Birtalan Botond) gólját. Emberi számítások szerint életében ezt nem ismétli meg, de még csak meg sem közelíti, de akkor is hatalmasat domborított:
|
|
mackó |
|
+705 Napi 50 mérfölddel befognánk őket. De sajnos nekünk is át kell verekednünk magunkat azon a fránya szélcsendes sivatagon ... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Az egyik videón magyarázták a fijúg, hogy ez stratégiai játszma. Valami elemzőprogramjuk is van az útvonaltervezésre ... Ami az elején nagyon nem vált be ... Hajrá !
|
|
mackó |
|
Kemény küzdelem, minden elismerésem a csapatoknak. Nándiék derekasan küzdenek, a RC-vel szembeni hátrányukból nagyot faragtak, mondjuk kellett hozzá a szélcsend is, amibe mi is beleszaladhatunk ... Hajrá Nándiék! |
|
|
Rendes Kis |
|
A napi híradóban már együtt emlegetnek minket a zöldekkel ... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Nem értem, mért mennek a zöldek után a nádasba, mikor tőlük jobbra ott vannak a jó szelek ?? |
|
Rendes Kis |
|
A tengeráramlattal sem lehet magyarázni a sárgák gyors haladását, mert az Afrika partjainál éppen szembejön ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Olyan jó szelünk van, nem értem, mért nem megyünk gyorsabban ... |
|
Rendes Kis |
|
A sárgák is csalnak: 6 csomós szélben 11 csomóval haladnak ... |
|
|
Rendes Kis |
|
RC-ék kikötnek ?? Nándorék sem értem, miért nem fordulnak rá jobban a szélre - pontosan oldalszélben mennek ... |
|
Rendes Kis |
|
Szegény OPOO/P jól belefutott a szélcsendbe ... ... WAW résen volt, kitért ... ... Zöldek is a part menti nádasban keresik a szelet ... ... Miénk a szééél !
|
|
mackó |
|
Nem tudom, ugyanis eddig mindig igyekeztek mielőbb elhúzni a partok mellől. |
|
Rendes Kis |
|
Nagyobb felbontásban látszik, hogy arra spekulálnak, hogy a part menti szelekkel majd jól beosonnak ... |
|
Rendes Kis |
|
Így nekimennek a partnak. Ha jobban ráfordulnának a szélre, egyenesen becélozhatnák magukat Gibraltárra. |
|
mackó |
|
Majdnem ez a legjobb szélirány! |
|
Rendes Kis |
|
Node nézd meg pl. a sárgákat: pontosan északi szelük van és 75°-os irányban haladnak. Vagyis csak 15°-ot fordulnak rá a szélre. |
|