Téma: Sport (2) |
|
mackó |
|
Alapvetően nem lenne baj a szemből fújó szél, sokkal nagyobb probléma, hogy a szélcsendes terület kellős közepén találják mindjárt magukat. Szerintem a Sárgáék nyomvonalán kellett volna maradniuk, elkapta őket a viszonylag jó tempó mámora ... Érdekes lesz kievickélniük innen. |
|
Rendes Kis |
|
Szegény sárgák már vagy 1 hete küzdöttek a szembeszéllel, most már ráfordultak a Gibraltárra. |
|
Rendes Kis |
|
Fogy és szembefordul a szél: ki kell lesz térni ... |
|
Rendes Kis |
|
Igen, ahogy nézem, majd ugyanúgy ki kell térniük a szembeszelek elől. |
|
mackó |
|
Közben megint csökkent a hátrányunk mindenkivel szemben. Nagyjából azt lehet látni, hogy ugyanabba az óceánba sem lehet kétszer belelépni, de valahogy a Sárgáék nyomvonalát célozták meg Nándiék ... |
|
Rendes Kis |
|
Én is arra tippeltem, hogy jobbról kerülnek. De talán a hosszú távú előrejelzés a part mentén ígér jobb szelet ... |
|
mackó |
|
Közben ~ 4820 mérföld ...
Biztos jobban értenek hozzá, de a széljárást elnézve én a Falkland-szigeteket jobbról kerültem volna! |
|
mackó |
|
Továbbra is Nándiék a leggyorsabbak, mire a többiek beérnek, egészen jól megtanulják a hajó rejtelmeit. ~4850 mérföldre csökkent a hátrányuk, különösebb problémájuk nincs. Jó szelet nekik, hajrá Nándiék! |
|
|
mackó |
|
Most ugyan megtorpantak, de hihetetlen iramot produkáltak az elmúlt pár nap során! Bármi is lesz, hatalmas tisztelet Nekik! |
|
Rendes Kis |
|
A rettenetes, viharos Horn-fok szélcsenddel fogadja Nándorékat ?? |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Hosszú riport Nándorral és Conraddal, Nándor angoljából alig értek valamit, Conradéból szinte semmit ... |
|
Rendes Kis |
|
46x ... Kezdettől ennyivel kellett volna jobbnak lenni, mint a 2. legjobb ... ... És: itt a Fokok Foka ! |
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Vasárnap este pokoli vihar jön, addig jó volna túljutni a Horn-fokon ! |
|
mackó |
|
No igen, és ha csak nyúlfarknyit is, de megint hoztak az egész mezőnyön ... |
|
|
|
mackó |
|
Le a kalappal Nándiék előtt, volt már 6100 mérföld is a hátrányuk, ami mostanra 5300-ra csökkent. Ráadásul nem csak a vezető egységhez képest, hanem a többiekhez mérten is faragtak a hátrányból. Az is igaz, hogy nekik volt a legkedvezőbb széljárásuk az utóbbi pár napban. |
|