Téma: Hiteles emberek |
|
tiszavirág |
|
1. Mi a francnak kell neked állandóan személyeskedned?! 2. Gondolod, hogy kíváncsi vagyok a hülye megállapításaidra, ami még a közelében sincs a tulajdonságaimhoz? 3.Hogy mit tett? A 40-es hozzászólásomban megtalálod a választ, ha egyáltalán tudsz szöveget értelmezni.
|
|
gajo |
|
Te a demagógia legmagasabb iskolája vagy! Sőt ezek olyan kammenista allűrök! Egyébként mit tett? Egy jelentősebb érdemét említsd már meg, légyszi... |
|
tiszavirág |
|
Minden atv-s interjújában mindig tárgyszerű és sallangmentes volt. Mindig hitelesnek tartottam. Kár, hogy elment pénzt keresni, bizonyára elege lett a közszolgálatból. Megértem. Sokat kell dolgozni a versenyszférában is, de ha jó vagy, busásan megfizetik és senki nem törölheti beléd a büdös, koszos, primitív pofáját és nem turkálhat a zsebedbe. Nagy előny. Biztos, hogy soha nem lettem volna közszolga. Intézze el ez a rengeteg überokos barom a saját kis szaros ügyeit maga!
|
|
gajo |
|
Azt nem tudom, hogy hiteles-e. Pózolni szeret. Leonardo DiCapriora emlékeztet. |
|
tiszavirág |
|
Csak nem azért tetted be a képeket, hogy rávezess bennünket arra, hogy nem is olyan hiteles ember, hiszen hol itt hol ott hordja az óráját?
|
|
|
gajo |
|
Balra veszed le? Én mindig jobbra vettem. Biztosan bal kezes vagy. |
|
rafiki |
|
Én is felváltva hordom hol jobb hol bal kézen praktikus megfontolásokból. Pl, ha futni megyek, akkor bal kézen van, mert egyszerűbb a stopper gombjait nyomogatni, ha terepre megyek hátizsákkal, akkor a jobb kezemen van, hogy a hátizsák pántja ne akadjon bele.
|
|
gajo |
|
Egyszer a bal kézen:
Másszor a jobb kézen:
Jelent valamit? |
|
tiszavirág |
|
Nagyon sajnálom, hogy az egyik hiteles emberem elment a kormányzásból. Gondolom elment pénzt keresni. Végül is fiatalember, a versenyszférában háromszor annyit is kaphat, ha nem még többet.
http://www.csepreghynandor.hu/hu
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Tapasztalt, gyakorlott, merész...
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Krug Emília pedig hozza a tenyérbe mászó, pofátlan atv-s stílust, hetet havat összehord, csak hogy elhangozhassanak a szokásos internáci toposzok.
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ez igen! http://polgarportal.hu/jogerosen-pert-nyert-foldi-kovacs-andrea-hirtv-ellen-v ...
„Nekem nagyon is fontos volt, hogy nyilvános szerepléseimmel ne amortizáljam, sokkal inkább emeljem a HírTV-t mint brand-et, azt feltételezve, hogy képviselünk egy értékrendet, egy nívót. A tulajdonos viselkedése rossz fényt vetett a csatornára és az ott dolgozókra egyaránt. Ettől látványosan, transzparens módon kellett elhatárolódnom, hogy mindenki számára egyértelművé váljék, én nem „ezért” dolgoztam eddig és „ezért” nem szeretnék dolgozni a továbbiakban.”
|
|
|