Téma: Hiteles emberek |
|
|
tiszavirág |
|
Na, többek között ezért tartom hiteles embernek Gulyás Gergelyt:
https://mandiner.hu/cikk/20200910_prohle_gergely_interju
"Ami viszont fontos, hogy a PIM-es eset kapcsán volt egy magasrangú kormányzati szereplő, aki végig, nyilvánosan kiállt mellettem, és azt mondta, hogy méltatlan, ami velem történik, Gulyás Gergelynek hívják."
|
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
Örülök, hogy újra ír ... ... Ősszel, úgy hallottam, gyengélkedett ! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Nem ismerem személyesen, csak a működése alapján kedvelem. Egyébként egyetlen képviselőt sem ismerek, de még önkormányzatit sem. Egész életemben a versenyszférában dolgoztam.
(Sunyi feltételezések nélkül nem megy? Ezzel kellett leélned az életed?) |
|
gajo |
|
Egyébként, nagy bicnic kedvelni? ne hagyj ki a dologból! Én annyira, de annyira fogom kedvelni... |
|
gajo |
|
Hiteles?? Hiteltelent az van dögivel! Hitelest már csak topológiai okokból sem találhatsz! |
|
|
|
|
Walaki |
|
(( Azért írtam három m-mel, mert nagyon.. ))
|
|
Walaki |
|
A történelem-hamisítás célja a hatalommmegtartás. A hamisítók sosem 'tévednek'!!
|
|
Walaki |
|
A helyzet az, hogy most (is) magadról beszélsz, de nem tudod ezt (sem) felfogni.
|
|
rafiki |
|
A történelemhamisítás célja az, hogy a hamisítók újból és újból elkövettessék a korábbi tévedéseket. Az igazí történelem államtitok. |
|
|
tiszavirág |
|
Mamácska! Amikor ezt a témát nyitottam, akkor arra gondoltam, ide valóban olyan hiteles embereket kell összegyűjteni, akik erre a megtisztelő címre valóban rászolgáltak. Czakó Gábor, Gulyás Gergely és Csepreghy Nándor már hosszú időn át, nagyon sok megnyilvánulásukban igazolták, hogy hiteles emberek. Ábrahám Júliát egyáltalán nem tartom arra érdemesnek, hogy a fenti emberek között szerepeljen. Eddig még a nevét sem hallottam, és sokan lehetünk így, hogy azóta lett ismertebb, hogy ezzel az ócska szöveggel kilépett az LMP- ből.
|
|
|
tiszavirág |
|
Ha valaki ezen a fórumon notóriusan személyeskedik, az te vagy te vadbarom. A Jobbikos gajo is nagy spíler a témában, a legélvezetesebb, amikor ti ketten egymásnak estek.
|
|