Téma: Hallottátok? |
|
tiszavirág |
|
Jó szaftos kis pletykát hallottam ma egy összejövetelen. A napokban volt egy hír az újságban, hogy két részeg nő karambolozott. A nevüket nem írták meg. Ma megtudtam, hogy a két nő Baranyi Krisztina, a IX. kerületi polgármester és barátnője, aki alpolgármester ugyanott és annak az idióta, kábítószeres kétfarkú Kovács Gergelynek a felesége.
Minden kiderül.
|
|
|
|
gajo |
|
"Vén f@sz! A szemétbe vele" |
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. Korábban már kerestem a Wikipédián, de akkor nem találtam.
78 év. Éppen ideje, hogy félreálljon. Nem bírja a hangja. Szörnyű hallgatni.
|
|
|
tiszavirág |
|
Halljátok Stefkát a mostani Paláverben? Fél órája megy a műsor, de már semmi hangja nincs. Miért nem nyugdíjazzák már ezt az embert érdemei elismerése mellett? Hány éves lehet? Nem találtam rá adatot a neten. Ha Gajdics képtelen elküldeni, vagy hátra hívni, Stefka maga miért nem érzi, hogy ez a műsor már NEM NEKI VALÓ?!
|
|
tiszavirág |
|
Hallottátok? Jurák Kata eltűnik a Paláverből.
Nem találom, hogy melyik topikban írtam, hogy abszolút nem való ilyen műsor vezetésére. Már csak Stefkát kell nyugdíjba küldeni.
|
|
|
pandala |
|
Újabb 'hír' :
Makizaj és Kariferigeri közösen fog miniszterelnök lenni... És bedobják a közösbe Dobrevát is!
Kariferigeri lesz az anyu (ország anyukája), Dobreva pedig az apu ... Makizaj meg, az elembétékuki-főelőadó miniszter gyerekük.
(( Gyurcsány meg majd csak pislog )) |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Hallottátok? Kariferigeri indul a leszbikusok szépségkirálynő-választásán. Is.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Wales és Svájc futballistái sem térdepelnek.
Hogy sajnálhatja Niedermüller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|