Téma: Hallottátok? |
|
|
tiszavirág |
|
Halljátok Stefkát a mostani Paláverben? Fél órája megy a műsor, de már semmi hangja nincs. Miért nem nyugdíjazzák már ezt az embert érdemei elismerése mellett? Hány éves lehet? Nem találtam rá adatot a neten. Ha Gajdics képtelen elküldeni, vagy hátra hívni, Stefka maga miért nem érzi, hogy ez a műsor már NEM NEKI VALÓ?!
|
|
tiszavirág |
|
Hallottátok? Jurák Kata eltűnik a Paláverből.
Nem találom, hogy melyik topikban írtam, hogy abszolút nem való ilyen műsor vezetésére. Már csak Stefkát kell nyugdíjba küldeni.
|
|
|
pandala |
|
Újabb 'hír' :
Makizaj és Kariferigeri közösen fog miniszterelnök lenni... És bedobják a közösbe Dobrevát is!
Kariferigeri lesz az anyu (ország anyukája), Dobreva pedig az apu ... Makizaj meg, az elembétékuki-főelőadó miniszter gyerekük.
(( Gyurcsány meg majd csak pislog )) |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Hallottátok? Kariferigeri indul a leszbikusok szépségkirálynő-választásán. Is.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Wales és Svájc futballistái sem térdepelnek.
Hogy sajnálhatja Niedermüller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
ehh, hülyeséget írtam, így jár az aki nem olvassa végig a cikket .... A 4 milliárd az már Forintban van .... Mindegy, az se semmi... De azé' ""érdekesebb"" lett volna, hogyha több mint 1000 milliárd forintot .... hehe
(( "George Floyd hozzátartozói csupán egy rossz minőségű fotót és pár sort mellékeltek az adománygyűjtéshez, ami szerint a temetés költségeit és a jogi kiadásokat szeretnék fedezni. Hogy erre miért szükséges közel félmilliárd forint azt nem tudjuk, de már lényegtelen is, hiszen csak ezidáig 14 millió dollár, azaz közel 4.5 milliárd forint gyűlt össze, ezzel pedig felállították a minden idők legtámogatottabb online adományozásának rekordját. Sokak szemében azonban a mohó adománygyűjtéssel a család végleg eltelítetlenítette az egész ügyet. Megtehették volna ugyanis, hogy csak a szükséges összeget kérik és pár ezer dollár után lezárják az adománygyűjtést, így megtisztelve halott rokonuk emlékét." )) |
|
pandala |
|
vajon, az ügyvédjük mennyit fog keresni (találni) ?? ....
|
|
|
|
pandala |
|
Idézet: Éledezik a magyar autóipar: jövő héten újraindul a győri Audi 13:49 Author: Varga István Sokan talán nem is tudják, hogy milyen fontos szereplője a magyar gazdaságnak a győri Audi gyár, amelynek éves bevétele 8 milliárd euró, tavaly pedig több, mint 1,9 millió motort gyártottak. Emellett 164 000 új autó is készült Győrben. Ha ez a gyár leáll, akkor azt megérzi az egész magyar gazdaság. Sajnos ez történt március 22-én, amikor a járvány miatt 12 800 dolgozót küldtek szabadságra. Alfons Dintner az Audi Hungária vezetője azonban videóüzenetben jelentette be: jövő héten újra indul a termelés. ....
https://pestisracok.hu/eledezik-a-magyar-autoipar-jovo-heten-ujraindul-a-gyor ...
|
|