Téma: Hiteles emberek |
|
tiszavirág |
|
Csak nem azért tetted be a képeket, hogy rávezess bennünket arra, hogy nem is olyan hiteles ember, hiszen hol itt hol ott hordja az óráját?
|
|
|
gajo |
|
Balra veszed le? Én mindig jobbra vettem. Biztosan bal kezes vagy. |
|
rafiki |
|
Én is felváltva hordom hol jobb hol bal kézen praktikus megfontolásokból. Pl, ha futni megyek, akkor bal kézen van, mert egyszerűbb a stopper gombjait nyomogatni, ha terepre megyek hátizsákkal, akkor a jobb kezemen van, hogy a hátizsák pántja ne akadjon bele.
|
|
gajo |
|
Egyszer a bal kézen:
Másszor a jobb kézen:
Jelent valamit? |
|
tiszavirág |
|
Nagyon sajnálom, hogy az egyik hiteles emberem elment a kormányzásból. Gondolom elment pénzt keresni. Végül is fiatalember, a versenyszférában háromszor annyit is kaphat, ha nem még többet.
http://www.csepreghynandor.hu/hu
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Tapasztalt, gyakorlott, merész...
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Krug Emília pedig hozza a tenyérbe mászó, pofátlan atv-s stílust, hetet havat összehord, csak hogy elhangozhassanak a szokásos internáci toposzok.
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ez igen! http://polgarportal.hu/jogerosen-pert-nyert-foldi-kovacs-andrea-hirtv-ellen-v ...
„Nekem nagyon is fontos volt, hogy nyilvános szerepléseimmel ne amortizáljam, sokkal inkább emeljem a HírTV-t mint brand-et, azt feltételezve, hogy képviselünk egy értékrendet, egy nívót. A tulajdonos viselkedése rossz fényt vetett a csatornára és az ott dolgozókra egyaránt. Ettől látványosan, transzparens módon kellett elhatárolódnom, hogy mindenki számára egyértelművé váljék, én nem „ezért” dolgoztam eddig és „ezért” nem szeretnék dolgozni a továbbiakban.”
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Azt nem tudom megérteni, hogy képesek egyesek a nettó hazugságokat is készpénznek venni?
A múltkor hallottam, azt taglalta valamelyik hazugsággyártó ballib portál, Orbánnak 300 milliárdos vagyona van. Miért éppen 300 milliárd? Miért nem mondott többet? Mondjuk 500-t.
Éppen egy olyan emberről, akinek a rendszerváltozás óta minden évben vagyonnyilatkozatot kellett tennie. Mitől lenne 300 milliárdos vagyona? Agyrém. De felröppentik a hazugságot.
Arra is emlékszem, egyszer az a suttogó propaganda járta, hogy Orbánnak kastélya van Romániában. A napraforgó hajlamú Csintalan, akkor még a régi Hír tv alkalmazásában, elment megnézni a kastélyt és mindenkit megnyugtatott, hogy nem az Orbáné.
(Már ez is! Képes volt az a tahó elmenni és megnézni, hogy igaz-e....)
Vagy ott van ez az örökös cigányozás. Hivatalosan azt böfögik, hogy mindenfajta kisebbségnek emberi jogai vannak. Csak egy kivétel van: Orbán. Neki nincsenek emberi jogai, őt lehet évek óta cigányozni. Hiába mondta (hosszú évek hallgatása után ! (ez is milyen jellemző az internácikra!) Tamás Gáspár, vagy Fodor Gábor, hogy ők ismerik a családot és ott nincs egy cigány sem. Hiába jelennek meg a szülőkről, nagyszülőkről képek az újságokban, ahol jól látszik, hogy egyik sem cigány, továbbra is cigányozzák, mert egy diák farsangon cigánylegénynek öltözött be.
Vagy az a nemrégiben publikált hír, kb. 2 nappal azután, hogy az MSZP Botkát választotta miniszterelnök- jelöltnek, hogy Botka népszerűbb, mint Orbán. Hangos hahotázásba kezdtem. Hogy lehet ekkorát hazudni?
Napestig lehetne sorolni a végeláthatatlan mennyiségben gyártott hazugságokat, rémhíreket.
Azt nem értem, hogy nem unják ezek állandó és folyamatos gyártását?
Remélem megkapják értük a megérdemelt büntetésüket, jövő tavasszal megkapják a harmadik pofont is!
|
|
gajo |
|
Szóval nem is ez a kormány? És miért nem? Valóban szétlopták, kiárusították na de ezt miért az EU-nak kell kideríteni??
Idézet: A korábbi vezetőkről egyre-másra derülnek ki azok a dolgok melyeket nem is ez a kormány, hanem maga az EU illetve annak illetékes szervezetei derítenek ki. Szétlopták az országot, kiárusítottak mindent, amit lehetett.
|
|