Téma: Űrizék, Csillagbigyók |
|
|
keresztkem |
|
'Millen idők? Óh 'millen idők? Ó tempora!? keresztkem |
|
panda |
|
Mivé lett ez a sokáig még "szűz" topik (is) ... |
|
keresztkem |
|
Az "áldás" meg a "békesség"--nálam-- főleg akkó' van meg, ha téged kupánváglak.Spirituáissan persznye... keresztkem |
|
|
alma |
|
( Pandának ajánlva. ) |
|
hulot |
|
Áldás, békesség néked, ó mézszavú keresztényem!
|
|
|
keresztkem |
|
Neked NINCS(!)--nem lehet-- BEIRÁSOD, MERT TE NULLA VAGY!(amit te idecsinálsz az semmi!) Pfúj.Ráadásul bűzlesz is mint a kloáka. keresztkem |
|
hulot |
|
Mondod te...
Jóccakát!
|
|
|
hulot |
|
Én a saját beírásomra mondtam.
|
|
negyven rabló |
|
Villámcsapásszerűen megtaláltad az egyetlen helyes választ! Az volt! |
|
hulot |
|
Pláne ha az csak szarkazmus.
|
|
|
|
mandala |
|
Légy szíves írjatok egy listát, hogy mely topikokban nem akartok hulottalmáknak topik-szétcseszéshez segédkezet nyújtani. Ezentúl igyekszem, csak azokba a topikokba írni. Vagy, ha nincs ilyen topik, akkor valljátok be!! El is mehetek. |
|
hulot |
|
"Te nyilván juniverz manus vagy és kész! "
Amúgy....ja!
|
|
hulot |
|
Ne viccelj! Egy ilyen teljesítményhez nem elég, ha naponta futsz a villamos után. Bődületes koksz kell!
|
|
hulot |
|
És persze azt is hozzá tenném, hogy manapság is - csak úgy, mint a Rákosi-rendszer óta - az élsportot preferálja a hatalom, a legkevesebb figyelmet nem fordítva a tömegsportra. Csak a lakóhelyemen (kerületemben) több mint húsz sporttelep, sportpálya szűnt meg az utóbbi 23 évben, ahol addig a felnőtt lakosság és a fiatalság rendszeresen sportolt, nap, mint nap. Mindegyik helyén pláza meg irodaház épült. (Hol látsz manapság srácokat focizni...pl.?) Ezek helyett zsírosan jövedelmező "foci-akadémiát" és nevetséges, sokezres stadionokat építenek, amelyek semmire nem jók. Az embereknek a lakóhelyük közelében található kis, sportolásra alkalmas (és arra berendezett) területre van szükségük ahhoz, hogy egészségesen élhessenek, mindannyian.
|
|
negyven rabló |
|
Te nyilván juniverz manus vagy és kész! Ezek itten egy reggel felébredtek, megitták a kávéjukat és a netet böngészve azt mondták az asszonynak, hogy te Béla, én elindulok ezen a versenyen, mert tegnap is gyalog jöttem fel a hatodikra! |
|
hulot |
|
Csak azt nem mondtam még, hogy néhányukat személyesen is ismerem. Mi több. Nem csak a magyarokat. És azt sem mondtam, hogy a szponzoraikat is ismerem...no meg az orvosaikat...a gyógyszerészeiket, és az egésznek a háttér-mechanizmusát.
Pénz és őrület van mögötte. Jobban mondva: őrület és pénz.
|
|
|
mandala |
|
Space Debris Illustrated: The Problem in Pictures
by Nancy Atkinson on April 11, 2008
Trackable objects in Earth ORbit. Image Credit: ESA Space junk, space debris, space waste — call it what you want, but just as junk and waste cause problems here on Earth, in space spent booster stages, nuts and bolts from ISS construction, various accidental discards such as spacesuit gloves and cameras, and fragments from exploded spacecraft could turn into a serious problem for the future of spaceflight if actions to mitigate the threat are not taken now. The European Space Operations Centre has put together some startling images highlighting this issue. Above is a depiction of the trackable objects in orbit around Earth in low Earth orbit (LEO–the fuzzy cloud around Earth), geostationary Earth orbit (GEO — farther out, approximately 35,786 km (22,240 miles) above Earth) and all points in between. ...... : http://www.universetoday.com/13587/
Read more: http://www.universetoday.com/13587/space-debris-illustrated-the-problem-in-pi ...
|
|
negyven rabló |
|
Meg hát! "Szép volt, jó volt, soha többet, se hideg víz, se ilyen hosszú... De túléltük, megvan, és ez a lényeg!"
|
|