Téma: Űrizék, Csillagbigyók |
|
|
|
pandala |
|
https://x.com/elonmusk/status/1726422074254578012?s=20
" @elonmusk Nov 19 Just inspected the Starship launch pad and it is in great condition!
No refurbishment needed to the water-cooled steel plate for next launch.
Congrats to @Spacex team & contractors for engineering & building such a robust system so rapidly! ....
@johnkrausphotos Nov 19 From a technical readiness standpoint, what’s a feasible timeline for Flight 3?
@elonmusk Starship Flight 3 hardware should be ready to fly in 3 to 4 weeks. There are three ships in final production in the high bay (as can be seen from the highway). 3:07 AM · Nov 20, 2023 2.2M Views "
|
|
pandala |
|
Na mesélj, szerinted hol van Eurázsia?? Még mindig nem tudod?
|
|
gajo |
|
Eurázsiából jöttél! Babilontól nincs messze Kazária! Te szerencsétlen szürke bunkó! |
|
pandala |
|
Hülye vagy mint mindig. Semmihez sem értesz. .... Eurázsia hol van? Sikerült már megtalálnod??? |
|
gajo |
|
Na! Ez valahogy nem akar sikerülni! Elfogytak a náci tervezők? |
|
pandala |
|
9 óra múlva in dul talán mostmár tényleg ha jó lesz az idő, és a tér |
|
|
|
|
pandala |
|
áááá, nem indul el ez soha .... lassan már naponta módosítank a tbd-n ... |
|
|
pandala |
|
nah, megint megfeleződött .... :-D és most már ez is ki van írva : Projected To Launch Sun • Nov 19th, 2023 Hajráááá
|
|
|
pandala |
|
jé, most lecsökkent 26 napra ... úgy látszik előrehozták, vagy most már megvan at FAA vagy milyen engedély .. 00 MTH 26 DAY 06 HR 44 MIN 18 |
|
pandala |
|
hehhe, most épp' ránéztem : 02 02 02 22 22 ez látszott épp' hónap - nap - óra - perc - másdoperc Precízek!!
|
|
|
|
|
pandala |
|
hát ja, a sivatagba sem érdemes homokot hordani .... de azért, kiváncsi vagyok h mi lesz, mert pl. Abu Dabinál vagy hol, kénytelenek voltak homokot importálni, mert a helyben levő homok nem volt alkalmas a kívánt műveletekhez!! )) |
|
|
|
pandala |
|
azé', szeretnék már látni olyat h ez a monstrum is képes lesz visszaereszkedni, miközben a torony a végén "elkapja és stabilizálja" ..... Mondjuk, ez még odébb van, örülhetnek hogyha most a vízbe visszaérve simán eldől, és újrafelhasználható marad!! |
|
pandala |
|
elseje van, sz'al a TBD most már "october" nehéz szülés .. |
|