Téma: Űrizék, Csillagbigyók |
|
|
pandala |
|
hűűű, úgy látom h jövőre már még nagyobb üzem lesz a Spacexnél .... egy rakás Holddal kapcsolatos rakettálás is!! ..
De még ilyen is! :: "Falcon 9 Block 5 | Axiom Space Mission 1 SpaceX | USA Kennedy Space Center, FL, USA Jan. 31, 2022, 2 a.m. Status: To Be Determined Mission: Tourism
This is a Crew Dragon flight for a private company Axiom Space. The mission will carry a commander professionally trained by Axiom alongside three private astronauts to and from the International Space Station. This crew will stay aboard space station for at least eight days."
Sajnos, nem kaptam rá jegyet... legközelebb hamarabb állok be a sorba ..
|
|
gajo |
|
Letölthetjük. De minek? |
|
pandala |
|
hümm, természetesen ez sem egy publikus FB-link, miért is lenne az, hisz' óriási titkok vannak benne ... ;-D
Itt van egy másik a témáról, elég részletes érdekes leírás! ::
https://qubit.hu/2021/09/14/itt-a-minden-korabbinal-reszletesebb-univerzum-sz ...
" Itt a minden korábbinál részletesebb univerzum-szimuláció, amely térkép és időgép is egyben 09.14. tudomány, Qubit.hu
Japánul külső teret jelent az angol átírásban Uchuu néven bárki számára elérhetővé tett virtuális univerzum-atlasz, amelyet a japán Csiba Egyetem, a spanyolországi Andalúziai Asztrofizikai Intézet munkatársa fejlesztettek európai, amerikai, argentin és chilei kutatókkal közösen – adta hírül a LiveScience. ...." https://qubit.hu/2021/09/14/itt-a-minden-korabbinal-reszletesebb-univerzum-sz ... |
|
R.András |
|
Elkészült az eddigi legnagyobb és legrészletesebb szimuláció az univerzumról Készítői több mint 40 ezer számítógépmagot használtak, és összesen körülbelül 20 millió gépi órát töltöttek a virtuális világegyetem generálásával, amit online is elérhetővé tettek, így akár mi is letölthetjük. ... www.facebook.com/raketahu/posts/708930507170315 |
|
|
gajo |
|
100 éve született Stanislaw Lem. |
|
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Persze! A NASA és egyéb állami cégek beleölték a trilliárdokat, ilyen Musk-félék meg most szabadon felhasználhatják! Nem beszélve a csúnya náci mérnökökről, akiket átkényszerítettek az Államokba.
Játszódjon-csak! |
|
|
pandala |
|
Hejj, irígylem ezt a Musk "gyereket". Még mindig úgy játszhat a "játékaival" mintha még mindig csak 1-2 éves lenne ... Ha kell, szájába veheti, megharapdálhatja őket, akár.. )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|