Téma: Üzenet |
|
tiszavirág |
|
R.András! Április 29- én írt egy levelet nekem "keresztkem". Elolvastam és válaszoltam is rá. Ettől függetlenül a piros villogó azóta is üzemel. Nézd meg légy szíves, mi lehet a probléma? Köszönettel tiszavirág. |
|
|
pandala |
|
a média világában helyezkedett el fővilágosítóként .. ;-)) |
|
gajo |
|
nem bírta elviselni a rasszista magyarokat! |
|
tiszavirág |
|
Vajon mi lett az Alföldön flangáló fekete párducunkkal? Megették a háziállatok?
|
|
|
gajo |
|
Valakivel összekeversz! Lehet, hogy volt a reptérrel, a MALÉV-val kapcsolatban valamilyen "rosszindulatú" megjegyzésem, de lopással nem vádoltam őket. |
|
|
|
gajo |
|
Bevallhatod, hogy szabin voltál! |
|
R.András |
|
Az offline beszélgetés iránt csekély az érdeklődés. És hamár online, akkormár inkább ez, mint a FB !
|
|
|
R.András |
|
Úgy látom, elfogyott az online mondanivalónk. Aki offline akar beszélgetni, kérem, dobjon 1 mélt az a kukac vectrix pont hu címre ! Üdv ! R.A. |
|
pandala |
|
erre neked nincs is szükséged, én csak azért írtam így be így hogy lásd h miről beszélek, mivel így a képlink fog csak látszódni a hozzászólásomban, s nem a kép!! ....
|
|
pandala |
|
Olvasd el figyelmesen, hogy mit írt R.Andras! Nem a képet törölte ki, vagy méretezte át, hanem az általa jelzett módon módosította a hozzászólásodat.
És ezzel jelezte, hogy milyen esetben nem jelenik meg szintén, egy behelyezett képlink. (( Én egy másik módszert alkalmaztam! )) Ehhez nem informatikai tudás kell, hanem csk néhány szabály betartása. Igaz, nem mindenre van kész megoldás a "hozzászólás szerkezstése"-ablakban. ....
|
|
tiszavirág |
|
Ezt sem értem. Én semmit nem tettem és [/url] zárójelek közé, honnan is vettem volna? Én magam lepődtem meg a legjobban, amikor a link helyett a kép jelent meg.
Nincs mese, informatikai antitalentum vagyok.
|
|
tiszavirág |
|
"Itt az én hozzászólásomban csak azért nem alakította át, mert a hozzászólásban külön jeleztem, hogy "ne tegye"! (( Alkalmaztam a "code" - BBCode-hoz tartozó - tag-eket. .... ))"
Sajnálom, de én ilyenekre képtelen vagyok.
|
|
R.András |
|
Kiegészítés pandala kartács doksijához: Ha [url] és [/url] zárójelek közé teszed a kép linkjét, akkor a fórummotor a linket hivatkozásként jeleníti meg. |
|
pandala |
|
Az előbbi például a https://www.scifimagazin.hu portálon van, és ez a közvetlen kép link cím :
https://www.scifimagazin.hu/wp-content/uploads/2013/10/D__FO20131017004.jpg
Note: ha egy ilyent kopizol be símán (pont úgy ahogy látszik itt), akkor azt ez a fórummotor "röptében" átalakítja úgy, hogy képként lesz betéve végül ... ( Ennél pl. a ".jpg" végződés alapján "tudja", hogy ez egy kép címe ... )
Itt az én hozzászólásomban csak azért nem alakította át, mert a hozzászólásban külön jeleztem, hogy "ne tegye"! (( Alkalmaztam a "code" - BBCode-hoz tartozó - tag-eket. .... )) |
|
pandala |
|
Azok nem az említett helyen vannak. Ha ott lennének, akkor ""eltűnnének"". Ugyanúgy. .... |
|
tiszavirág |
|
Jaj, jaj! Segítség! Elbaltáztam. András, vedd ki légy szíves! Mea culpa! |
|
|
pandala |
|
( Na meg, szerintem az is lehet a Facebook célja ezzel, hogy úgy korlátozza a kép "hot-linkinget", hogy azért nem teljesen tiltja le .... ) |
|
pandala |
|
( Gondolom, azé' a Facebook-on meg lehet találni később is, de persze annak a képnek már más lesz linkje .... ) |
|
|