Téma: Felelősségrevonás |
|
Walaki |
|
:-D Na persze, sok hozzá hasonló van. Azért vagyunk már olyan nagyon kevesen, ugye?....
|
|
Walaki |
|
Túl sokat eszel, és rodeózól, két kapálás közben ....
|
|
gajo |
|
Ezrek közül, valamiért most kikapták |
|
|
mackó |
|
A börtönben nem kell a garast a fogához vernie, inkább a hátsóját kell őriznie. |
|
Walaki |
|
De vajjon, mi van Gyárfással? Lehet h ezentúl neki is fogához kell vernie a garast?? ;--D
|
|
Walaki |
|
De. Mert kevés a jövedelmem. A többi tétel meg nagyjából változatlan... sőt, inkább kevesebb, mert például autót, meg persze benzint sem vásárolok .... |
|
gajo |
|
Én is szerettem sok adót fizetni, persze a múltban.
Nem fizetsz keveset, jövedéki, ÁFA, stb. fizetsz most is akár az a bizonyos katonatiszt! |
|
Walaki |
|
régebben szoktam volt mondani h tkp. engem nem érdekel h soka dót fizetek .... a baj csak az h most meg keveset
|
|
gajo |
|
Szegénykém! Nagyon sajnálom. |
|
|
Walaki |
|
bisztosss jó áron vette meg fenyőtől, s alaposan költött is még rá .. naperszemeg az inflácijjó ..
|
|
|
Walaki |
|
ez semmi, én úgy emlékszem, egy 1,5 milliárdos villája (is) volt Floridában .... de ha rosszul emlékszem, akkor nem volt .. :--D
|
|
|
|
gajo |
|
Sok minden van égen, földön...
90-es évek közepe, kisváros,én: Petike, itt is olajoznak? Petike: persze, a Szabóék, Horváték,Kisék,Nagyék...
Petike akkor 13 éves volt, tudta azt amit a rendőrség nem!
Nálunk,/ meg gondolom az egész világon/ már csak így mennek a dolgok.
|
|
Walaki |
|
de lehet, hogy csak egy amerikai filmet idézett fel .. |
|
Walaki |
|
eszméletlen... azé' sok részlet nagyon is hihetőnek tűnik ..
|
|
|
mackó |
|
Kezd izgalmas lenni. |
|
Walaki |
|
hümm Idézet: 2018. április 24. kedd 06:05 2018. 04. 24. 11:16 Vágatlan felvétel aggaszthatja Gyárfást Eredeti hanganyag alapján gyanúsítják a sportdiplomatát Vágatlan és teljes az a hangfelvétel, amin Portik Tamás és Gyárfás Tamás Fenyő János meggyilkolásáról beszél. A sportvezető által emlegetett, a levelesládájába bedobott kazetta nem az, amit a nyomozó hatóság figyelembe vett, amikor Gyárfást a gyilkosság kapcsán felbujtóként gyanúsította meg – értesült a Magyar Idők.
|
|
|
Walaki |
|
Nem sokkal lehet többet tudni még most sem... de az a gyanúm, hogy inkább csak a már említett orrára koppintás van, mert valszeg nincs igazán ("jogilag is") elegendő bizonyíték.... Kicsit még szívatják, aztán annyi. :--(
|
|
Walaki |
|
Az ""igazat"" soha senki nem tudja meg. Semmiről sem! De sokan vannak, akik kisajátítják maguknak az (általános) igazságot (is).
|
|