Téma: Felelősségrevonás |
Walaki |
|
http://fuhu.hu/megtagadtak-a-menedekjogot-a-csengeri-asszonytol/ Idézet: Megtagadták a menedékjogot a csengeri asszonytól – Kósa mentelmi joga megmarad? Írta: Lendvai Péter - 2018-06-30
Nem állnak túl jól Szabó Jánosné, alias Marika, vagy még alias „csengeri asszony ügyei. Éppen két hónapja, hogy Svájcban, a nemzetközi elfogató parancsnak megfelelően elfogták, és kiadatási őrizetbe helyezték. A gyanú szerint Szabóné csalások sorozatát követte el, s noha –a letartóztatása előtt – a Független Hírügynökségnek kijelentette, hogy semmilyen csalást nem követett el, a meseszerű nagyságú vagyon létezik – nem volt teljesen tisztázható, hogy örökség útján, vagy más módon jut hozzá az 1300 milliárdnyi pénzhez, de biztosította portálunkat arról, hogy fizetni fog. Akkor arról beszélt, hogy június végén jut hozzá pénze egyik részéhez, míg a következő, nagyobb adag május 1-én nyílik meg számára. Azt is hangsúlyozta akkor, hogy fizetni fog mindenkinek, és az egész rendőrség akció mögött Kósa Lajos áll. Kósa, szerinte meg akarja félemlíteni, azért, hogy elkerülje a nyilvánvaló részvételét Szabóné örökségének kezelésében. ....
|
|
|
|
Walaki |
|
Nem, nem ismered magadat. Ha ismernéd, akkor megpróbálnál értelmesebben ""vitatkozni"". ....
|
|
gajo |
|
Ismertem egy "okoskát" |
|
gajo |
|
Az igazi hábombákhoz képest a mákszemnyi méretet sem éri el! Okoskodj csk! |
|
Walaki |
|
Nem hinném h Gyárfás hábomba lenne.... mákszem meg pláne nem..
|
|
gajo |
|
Hábombából egy is sok, mákszemből meg ezer is kevés. |
|
|
Walaki |
|
Idézet: 2018. április 26. csütörtök 15:39 2018. 04. 26. 16:05 Összeomlik Gyárfás védekezése Rejtély, minek örül a sportvezető: rengeteg hangfelvétel van, gyakran egyeztetett Portikkal
Önellentmondásba került Gyárfás Tamás, bukik a védekezési stratégiája. Míg néhány napja ügyvédjével arról beszéltek a sajtónak, hogy Portik Tamással "felületes" kapcsolatban volt, addig mára kiderült, hogy éveken keresztül, rendszeresen beszéltek. Az alvilág korábbi vezetője a találkozások szinte mindegyikéről készített hangfelvételt. ....
|
|
Walaki |
|
:-D Na persze, sok hozzá hasonló van. Azért vagyunk már olyan nagyon kevesen, ugye?....
|
|
Walaki |
|
Túl sokat eszel, és rodeózól, két kapálás közben ....
|
|
gajo |
|
Ezrek közül, valamiért most kikapták |
|
|
mackó |
|
A börtönben nem kell a garast a fogához vernie, inkább a hátsóját kell őriznie. |
|
Walaki |
|
De vajjon, mi van Gyárfással? Lehet h ezentúl neki is fogához kell vernie a garast?? ;--D
|
|
Walaki |
|
De. Mert kevés a jövedelmem. A többi tétel meg nagyjából változatlan... sőt, inkább kevesebb, mert például autót, meg persze benzint sem vásárolok .... |
|
gajo |
|
Én is szerettem sok adót fizetni, persze a múltban.
Nem fizetsz keveset, jövedéki, ÁFA, stb. fizetsz most is akár az a bizonyos katonatiszt! |
|
Walaki |
|
régebben szoktam volt mondani h tkp. engem nem érdekel h soka dót fizetek .... a baj csak az h most meg keveset
|
|
gajo |
|
Szegénykém! Nagyon sajnálom. |
|
|
Walaki |
|
bisztosss jó áron vette meg fenyőtől, s alaposan költött is még rá .. naperszemeg az inflácijjó ..
|
|
|
Walaki |
|
ez semmi, én úgy emlékszem, egy 1,5 milliárdos villája (is) volt Floridában .... de ha rosszul emlékszem, akkor nem volt .. :--D
|
|
|