Téma: MALÉV |
|
onodij |
|
Mi legyen az Új Cég neve ? H.AIR ? HuLÉV ? Turul ? - na elő az ötletekkel ! |
|
|
onodij |
|
Na de tényleg összeesküvés-elmélet ? - neeeem ! Nem véletlen hogy az izraeli beszállítók ki nem fizetése indította el a lavinát ... |
|
onodij |
|
Kedves prof.om ! nem vagy demagóg - mi ez az öncenzura ? Elveszed Lendvai Ildikó kenyerét ?! |
|
john batky |
|
(Valószínűleg azonnal házi őrizetbe kellene tenni a Malév egész vezérkarát, a felügyelőbizottsággal együtt... Ezért kaptak súlyos fizetéseket éveken át? Tudom, hogy demagóg vagyok, de ezúttal joggal.) |
|
|
|
onodij |
|
Igazad van - most is egyszerre kezdték követelni a járandóságaikat... szervezetten ! |
|
Gyöngy |
|
Miért ne lenne pofájuk? Hát nem szolidárisak egymással?
|
|
onodij |
|
Mindig mondtam hogy a BKV-t (és MÁV-ot is) be kéne buktatni - szétrebbennének az elvtársak... ! Mint a qrváknál : van pénz - van szerelem, nincs pénz - nincs szerelem ! de még betyárbecsület sincs ! És még van pofályuk a szolidaritás jelszóval felvonulni, provokátorok ! |
|
orosz_hussalata |
|
"ez újabb rozsdás szög a MALÉV koporsójába" Ahogy a viccbéli alkoholista mondja: mit bánom én, ha a koporsóm úgy néz ki, mint egy sündisznó. |
|
john batky |
|
Így búcsúzott az utolsó Maláv-gép pilótája * Index 2012. február 3., péntek 13:31
A Malév mai 745-ös Helsinki járatának kapitánya így búcsúzott a légiirányítóktól:
745: Az utolsó Malév járat személyzete nevében köszönjük a szép, több évtizedes együttműködést. Szervusztok. Légiirányító: Mi is köszönjük és jó pihenést, remélem hogy találkozunk. 745: Reméljük, valami más név alatt.
http://index.hu/belfold/2012/02/03/az_utolso_malav-gep_bucsuzik_a_toronytol/ |
|
Gyöngy |
|
A HírTV felkészül rá, hogy közvetítse, amint a lízingelt gépek libasorban felszállnak Írország felé, a pilóták azonban megtagadták a gépek vezetését. Igazuk van. (Csakhát, gondolom, anyagilag ez újabb rozsdás szög a MALÉV koporsójába.)
|
|
Gyöngy |
|
... hogy én mi mindenből maradtam ki ... méghogy daloló fogyasztóvédelem! |
|
|
|
john batky |
|
A Ryanair elég jól megsaccolta, mikor lehet érdemes visszatérnie Magyarországra. |
|
orosz_hussalata |
|
Nem. Ugráló éneklő utcaseprők. Mint régen a gyárfás féle pártkeltében a daloló fogyasztóvédelem. |
|
Gyöngy |
|
ATV-t nem nézek. Nem toborzás volt?
|
|
orosz_hussalata |
|
Talán a MALÉV-ba beágyazódott jóelvtársak így bitrokon kívülre fognak kerülni, mert az új céghez remélhetőleg nem lesznek szerződéseik.
Erről jut eszembe. Az ATV-n azt láttam ( és csak ott ), hogy a FŐKEFE reklámozza az utcaseprőket. Mivanmá', az ilyen pénzcsapokat el kéne már zárni. Észhez térni. |
|
|
Gyöngy |
|
Az legyen az ő bajuk. Az nyilván nem kormányzati szintű korrupció eredményeképpen történt. |
|
onodij |
|
Egy vélemény a fb-ről: "...ez a hülye matolcsy féle csodás nem orthodox kutyulmány szépen lefekteti a magyar cégeket. Barmok." - nem értem ... Miért ? |
|
|
Gyöngy |
|
2012. február 3. A mai napon megállt a MALÉV.
Rohaggyanak meg Gyurcsány és haverjai, pénzügyminiszterestül, mindenestül! |
|