Téma: MALÉV |
|
|
mpd |
|
Most komolyan az számít, mellik médiumot idézi valaki? Négy láb jó, két láb rossz? |
|
|
Cirus |
|
Azért én megvárnám a végét, az atv.hu számomra nem hiteles forrás... |
|
mpd |
|
Magyar sikertörténet. |
|
mandala |
|
http://index.hu/gazdasag/2013/10/10/fizeteskeptelen_a_solyom/ Fizetésképtelen a Sólyom Index 2013. október 10., csütörtök 17:49 |
Nincs szerződés az ománi befektetővel, felmondott az ügyvezető, a frissen felvett dolgozók már nem kapnak pénzt, a kommunikáció elérhetetlen. Az egyetlen eddig fizető tulajdonos, Lucsik János összesen 120 millió forintot tolhatott a Sólyom Airwaysbe. Mindez állítólag nem érinti a Sólyom lekvárt vagy étolajat, ott zavartalanul folyhat tovább az üzlet a sötét ügyekkel terhelt Sales One Kft.-vel.
Drámai bejelentést tett csütörtök délután Lucsik János, a Sólyom Airways-t tulajdonló Sólyom Holding tulajdonos-ügyvezetője. Az atv.hu információi szerint Lucsik közölte a dolgozókkal, hogy a Sólyom Airways nem tudja kifizetni a csütörtökön esedékes szeptemberi bérüket, mert nincs pénze. ......
|
|
Rendes Kis |
|
Szerintem is. Nem rossz a tádzsik rokonság vállalása. |
|
orosz_hussalata |
|
Bárhogy is, ez terv már komolyabb szakaszba lépett így. Szerintem szurkoljunk nekik. |
|
|
keresztkem |
|
Bevallom: SEJTETTEM! Ámde azt gondoltam--vagy pontosabb ha azt mondom: "AZT" AKARTAM gondolni--hogy "az" már 'majdnem mindegy.Tekintve hogy a "rövid ékezetes csücsöritett hangzó" is meglehetősen ritka. Szóval mondjuk Alaszkában ha egy--"amerikaiul" beszélő-író -- ember megnéz egy futballmeccset, ahol Németország játszik valamelyik másik válogatottal, akkor annak az ürgének 'TÁLJESSEN MINDEGY HO' Őzil vagy Özil jáccik! Azt gondolom legalábbis.Kivéve persze, ha német vagy török származású az illető--természetesen. Ámde még ez sem biztos hogy olyan nagyon igaz?!... keresztkem |
|
|
mediator |
|
Kár, hogy a Malév iránti több évtizedes bizalmi tőkét nem használták fel, akár a nevét, akár a színeit nézzük. (És ez a"solom" ráadásul egy kicsit áthallásos is... ) Egyébként úgy olvastam, hogy a közzétett látványterv még nem végleges, csak egy a több közül. |
|
keresztkem |
|
A NÉMET(!!!) futballválogatott--igaz török származású--egyik középpályását Özil-nek hívják. A török-ök ( ugyancsak fuballválogatott) kiváló kapusát RÜSTÜ-nek.Szóval ezek a "csücsörített hangok" azért a TÖRÖK-ben is megvannak... keresztkem |
|
|
mpd |
|
Az jutott most eszembe, érdemes lenne egy fogadóirodánál egy kis pénzt tenni arra, hogy még 2013-ban megváltozik a neve. Mondjuk Eagle-re. |
|
|
mpd |
|
Látod a feliratot? már nem is Sólyom, hanem Solyom. Külhonban a villanyújságra ki se tudnák írni a hosszú ót. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem is jobb volna a Turul. A külföldiekről nem is beszélve (s-sz, hosszú ó, ly ...) A madár meg éppen leszáll ... 3D-ben ... oldalirányban ... pirosfehérzöldben ... Akkor már inkább direktben a matyóminta ... ! |
|
mpd |
|
De most komolyan. Ott a nemzeti trikolor ráfestve a farokra. Helyes. Ott van benne középen a madár. Helyes. De miért kell annak is pirosfehérzöldnek lenni? |
|
mpd |
|
Totem-madárhoz Őshaza-háttér dukál. Turáni alföld rulez. Turul jobban hangzana amúgy. |
|
Rendes Kis |
|
Noch dazu: keresztbeáll a kifutópályán ... ... Háttérnek meg Közép-Ázsia pusztái ... |
|
mpd |
|
Aha, kezdem felfogni....de, hogy nemzetiszínű, na az már űbergiccs. Tarthatna a csőrében egy kéve árvalányhajat pl. |
|
|
mpd |
|
Mi a bánat akar az ott lenni a gépmadár farkuszonyán? |
|