Téma: Énekkar |
|
Főmacskosz |
|
HÖKK ! mi az hogy családtöredék? Apukád? |
|
iszalag |
|
Idézet: Pater Noster, qui es in caelis: sanctificetur nomen tuum: adveniat regnun tuum: fiat voluntas tua sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie: et dimmite nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentantionem. Sed libera nos a malo. Amen.
Gyönyörű, ugye? Meg akarom tanulni, teljesen |
|
iszalag |
|
De, ha inkább énekelni szeret, akkor ..
Idézet: fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra...
/Mindig erre kell gondolni! |
|
Rendes Kis |
|
Nyugodtan elmondhatod: úgysem tudok menni, mert családtöredék-látogatásra megyek ! |
|
Főmacskosz |
|
Nem mondom meg, mert akkor holnap odamész és nem velünk B.kalászra |
|
Rendes Kis |
|
A Braunhaxlerek mikor és hol próbálnak ?? |
|
Főmacskosz |
|
inkább csak jelenlétemmel erősítem a társaságot a Braunhaxlereknél (időnként) |
|
|
|
Rendes Kis |
|
(Mentségemre legyen mondva: a passiót legalább 1 kisterccel mélyebben énekeltük ! ) |
|
Rendes Kis |
|
(Nem hittem volna, hogy akad majdan olyan csapat, amelyben én leszek a legjobb tenor szólista ! ) |
|
|
gyaloggos |
|
Az komoly gyakorlatot jelent, bizonyára! Lajos bácsit ismered? |
|
|
Bátky János |
|
(Jó tíz éven át úgy három kórusban énekeltem. Volt a repertoárban mindenféle: pl. madrigálok, Orff, Mozart, sőt mozgalmi dalok is - utóbbit Lajos bácsi megkülönböztetett figyelmébe ajánlom.) |
|
gyaloggos |
|
Igen?
Szintén zenész?
Te is vegyeskórusban? |
|
|
gyaloggos |
|
Nem kavarok én mindenfelé.
Péntekenként a Szent Anna Templomba megyek. Időben, is térben is éppen jó. |
|
|
gyaloggos |
|
Ja!
Amúgy, nem rosszallólag mondtam én azt! Úgy látom azonban, rajtad kívül nincs más énekkaros a fórumon.
Viszont, én roppant kíváncsisággal, érdeklődéssel olvasom, olvasnám ezt a topicot is! |
|
|
gyaloggos |
|
Akkor még igen-igen ifjú karénekes vagy.
Oszt izibe nyitottál is topicot? |
|
Rendes Kis |
|
2007 adventje óta Épp azon mesterkedem, hogy a karácsonyi koncertünket föltegyem a YouTube-ra |
|
|
|