Téma: Pelyheskedés a fórumtársakkal |
|
Felkesz Deneverr |
|
nem, tényleg nem, hanem kakán a fost ez a te hitvallásod
Mozaikszó. Mond neked ez valamit?? |
|
schlempe |
|
HANGOSKODIK AZ APÁD HÓTTKÓROS f..a! |
|
keresztkem |
|
Az olyan címeres hülyeállatoknak, mint ön. |
|
keresztkem |
|
Tisztelt Moderátor, Izé, vagy kialófasz?
A legjobb szándokkal--ISMERETBŐVITÉS CÉLJÁBÓL(!)-- írtam 'tennap egy "Emlények" c. ártatlan szösszenetet, amely senkit sem, sehogyan sem bánt: senkit az égvilágon.Legalábbis én azt hittem.Erre eltüntetik...Vagy csak én nem látom? Mi a bajuk vele? Mert nem az Önök steril halvérű élettelen nyelvén finomkodik, vagy a Czakó Gábor féle "csontszáraz" érdektelenségi steril evilágvallásosság dogmáit diszperzifikálja--köhögésgerjesztő porszárazsággal? Vagy mi? |
|
keresztkem |
|
Ez MATUZSÁLEM ITTEN MÉG NEM KAKILTA össze magát a gyönyörtől? Ilyen testi és szellemi csúcsproduktumok, embermaradvány konglomerátumok közelébe' osztán' mán' maga is csak a nyálát meg a taknyát szíja vissznya a háccsójába...nemcsoda ha baromságokat hadovál. |
|
mpd |
|
Aunnye. Tán újra beiratkozott a kisdedóvóba, tekintettel második gyermekkorára?
|
|
|
hulot |
|
Nos az a véleményem, hogy két oka van. 1. A kelet és a nyugat kulturális határán élünk. 2. Soha, de soha nem tudtuk eldönteni, hogy hova tartozunk.
|
|
negyven rabló |
|
Tényleg nem illik, de mégis ezt tettem, mert kíváncsi voltam a véleményedre. (kicsit) |
|
hulot |
|
Nos, pontosan azért utálnak minket, mert olyan a hozzáállás(otok), mint tiszavirágé. Csak azt szeretitek (tiszavirág is) aki olyan, amilyennek ő elképzeli.
|
|
hulot |
|
Akkor az egész dumád hazugság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
hulot |
|
OK. Nos, szeretsz engem?
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem nem igaz. Rengetegen szeretnek minket. De különben sem ez a lényeg.Az a fontos, hogy mi magunk szeretjük-e magunkat? Szerintem nincs jobb megoldás, mint hogy igenis szeressük magunkat! Tegyünk meg mindent azért, hogy elégedettek legyünk saját magunkkal. Ez a feladat! |
|
hulot |
|
Tőled kérdeztem...basszus!! Nem illik visszakérdezni.
|
|
|