Téma: Pelyheskedés a fórumtársakkal |
negyven rabló |
|
Teljesen nyilvánvaló, hogy én semmiről nem tudok, semmit nem ismerek, csak össze-vissza nyomom a hülyeséget itten(d). Mindenesetre a "te kis buzi" megszólítás nem egészen illik össze Orwellel sem. Ő ennél sokkal jobb volt. Miért nem látod azt, hogy rajtad kívül más is képes a hétköznapi gondjain kívül józanul gondolkodni? (Persze ez csak akadémikus kérdés, nem kell válaszolni.) |
|
pandala |
|
lehet, nem fogok csodálkozni h EUrópa is megy a levesbe ..
márha megérem még azt a néhány évet ..
|
|
pandala |
|
Na ja, mer' ügye te (is) tudod, hogy miről volt szó... Mint 'általában'.
1984.
|
|
negyven rabló |
|
Na. Szóval, ezt a stílust nem kellene itt alkalmazni! (sztem) Persze ezt te is tudod... |
|
|
|
R.András |
|
Kassai Lajos idézett a Tibeti Halottaskönyvből, de túl gyorsan mondta, nem tudtam megjegyezni. Légy szíves, segíts ki. |
|
pandala |
|
Figyelj te kis buzi, ha hozzám szólsz, legalább próbáld meg értelmesen ... Többször mondtam már, hogyha nem tudsz értelmesen megnyilvánulni, akkor azt legalább ne egy hozzászóláshoz ragaszd!... Akkor esetleg megpróbálja az ember fijja átugrani.. De a minimum mindenképpen az lenne, hogy kifejted az elmédet. A kövezetre ..
|
|
|
R.András |
|
Megkérem a T. Fórumtársakat, hogy személyeskedés helyett a beszédtémákról társalogjanak. Nem vagyunk tökéletesek, előfordul, hogy tévedünk. Ha valamék társunk fölfigyel arra, hogy másikunk valami csacskaságot bírt beírni, akkor tárgyszerűen, a hibára és nem a hibázóra koncentrálva írja be a kiigazítást. Előre is köszönöm. A. |
|
pandala |
|
Pátyulgassad csak újabb kedvencedet, ő az újabb 2002-höz a (hiányzó) láncszem!
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
nem, tényleg nem, hanem kakán a fost ez a te hitvallásod
Mozaikszó. Mond neked ez valamit?? |
|
Felkesz Deneverr |
|
persze, mert hülye ember vagy, nulla ismeretekkel, és ezekszerint nulla tapasztalatokkal is ... ??19 éves vagy? |
|
tiszavirág |
|
Te magaddal beszélgetsz? Mekkora idióta vagy! Szegény anyád!
|
|
|
tótumfaktum |
|
Téma: Kommunizmus áldozatainak emléknapja
Te faß!
|
|
schlempe |
|
Szerencsére van te hülyeállat...Nem is egy VAN, te barom. |
|
|
schlempe |
|
Szellemtelen, humortalan, fatökű szarzsák vagy BAZDMEG, akinek még az ürüléke is száraz fűrészporból van...PERSZE: MINDEZT EDDIG IS TUDTAM, csak most--kisérletből-- csináltal egy tesztet. |
|
schlempe |
|
HANGOSKODIK AZ APÁD HÓTTKÓROS f..a! |
|
schlempe |
|
HÜLYESÉGET IR! Szarok rá. Azt netán nem óhajtaná előírni nekem hogy mikó' mennyek pisilni meg kakálni? Azt gondolok Önről amit akarok. (és persze Ön is rólam--nyilván) MOST ÉPPEN AZT, hogy JELENLEG 'IPPEG SEGGHÜLYÉNEK TECCIK LENNI--ezt(!) gondolom, S EBBEN(!) a gondolatomban sem Ön sem más nem korlátozhat.. ÉS ÉN AKKOR IS EZT GONDOLOM, HA ÖN A FEJE TETEJIN TÁNCOL...ÉS LESZAROM MOST MÁR HOGY ÖNNEK MI ERRE A REAKCIÓJA. |
|
|
küssszvágócsér |
|
Mindenesetre Ön "annyiban marad, amennyiben akar", de nekem nem mondja--NEM MONDHATJA MEG, IRHATJA ELŐ-- meg hogy miben és mennyiben "maradjak". Azt, meg hogy ki a hülye és mennyiben--szerintem--azt ÉN MONDOM MEG, S NEM ÖN! No, ennyiben maradhatunk. |
|
|