Téma: Pelyheskedés a fórumtársakkal |
|
Felkesz Deneverr |
|
nem, tényleg nem, hanem kakán a fost ez a te hitvallásod
Mozaikszó. Mond neked ez valamit?? |
|
Felkesz Deneverr |
|
persze, mert hülye ember vagy, nulla ismeretekkel, és ezekszerint nulla tapasztalatokkal is ... ??19 éves vagy? |
|
tótumfaktum |
|
Téma: Kommunizmus áldozatainak emléknapja
Te faß!
|
|
schlempe |
|
Szerencsére van te hülyeállat...Nem is egy VAN, te barom. |
|
|
schlempe |
|
Szellemtelen, humortalan, fatökű szarzsák vagy BAZDMEG, akinek még az ürüléke is száraz fűrészporból van...PERSZE: MINDEZT EDDIG IS TUDTAM, csak most--kisérletből-- csináltal egy tesztet. |
|
schlempe |
|
HANGOSKODIK AZ APÁD HÓTTKÓROS f..a! |
|
keresztkem |
|
Az olyan címeres hülyeállatoknak, mint ön. |
|
keresztkem |
|
Szíves engedelmével: FIGYELMEN KIVÜL HAGYOM EZT A "JÓTANÁCSÁT".Én azt és úgy írom meg mondandómként, ahogyan azt én--ÉS CSAK ÉN(!)--jónak látom.És Ön is azt tesz, amit akar. |
|
keresztkem |
|
Csak nem képzeli, hogy belekezdek kifejteni ha ILYEN(!) HANGON--ÉS HANGNEMBEN-- BESZÉL VELEM. |
|
panda |
|
Látod, Redves Kis, kérész elvtársak a te haverjaid... nem csak a rintintínók ..
|
|
panda |
|
mit nem értesz, már megint, kárász elvtárs
|
|
|
panda |
|
az SZJA miatt van, nyugodj bele ...
|
|
keresztkem |
|
Tisztelt Moderátor, Izé, vagy kialófasz?
A legjobb szándokkal--ISMERETBŐVITÉS CÉLJÁBÓL(!)-- írtam 'tennap egy "Emlények" c. ártatlan szösszenetet, amely senkit sem, sehogyan sem bánt: senkit az égvilágon.Legalábbis én azt hittem.Erre eltüntetik...Vagy csak én nem látom? Mi a bajuk vele? Mert nem az Önök steril halvérű élettelen nyelvén finomkodik, vagy a Czakó Gábor féle "csontszáraz" érdektelenségi steril evilágvallásosság dogmáit diszperzifikálja--köhögésgerjesztő porszárazsággal? Vagy mi? |
|
keresztkem |
|
Ez MATUZSÁLEM ITTEN MÉG NEM KAKILTA össze magát a gyönyörtől? Ilyen testi és szellemi csúcsproduktumok, embermaradvány konglomerátumok közelébe' osztán' mán' maga is csak a nyálát meg a taknyát szíja vissznya a háccsójába...nemcsoda ha baromságokat hadovál. |
|
mpd |
|
Aunnye. Tán újra beiratkozott a kisdedóvóba, tekintettel második gyermekkorára?
|
|
rintintin |
|
"..Van neked agyad, egyáltalán? Vagy, nem tudsz olvasni/értelmezni?? " Bár ez a "kedves kérdés"--ráadásul tegező stílben--még augusztus 4-én "hangzott el", most válaszolok rá. 1.) Remélem(!!!)--hogy az ön hülye feje szerinti értelmezési tartományban--NINCS AGYAM, S NEM IS LESZ SOHA. 2.) Istennek hála hogy én az ön feje szerint nem tudok olvasni/érelmezni! Régen ROSSZ lenne nekem ha tudnék. |
|
rintintin |
|
Nemcsak rossz válaszok, de ROSSZ KÉRDÉSEK IS VANNAK--ezt jobgb ha mielőbb metuggya...'bammeg! Mondjuk: "A páros számok KÉKEK?"--erre mitteccik válaszlani? És ugyanilyen an ön fakitása is hogyasszongya: '..Mentő kérdés: szerinted, tényleg ilyen egy keresztény, mint rintintin olvtárs?" Mert ha aszongya IGEN nem jó! Ha aszongya NEM--asse jó! Mindenesetre NINCS ilyen meg olyan keresztény! Csak keresztény van meg nem keresztény--frankón. |
|
hümér |
|
Mentő kérdés: szerinted, tényleg ilyen egy keresztény, mint rintintin olvtárs?
|
|
hümér |
|
Rintintin úr, olykor-olykor maga még saját magával sem ért egyet. S olyankor is, érvek hijján, elkezd ordibálni... Vicces.. :-(
|
|
rintintin |
|
Jó, hogy így van, de ELMÚLIK! Ahogy Maróczy Gézától kezdve elmúlt Szabó László, Benkő Pál, Portisch Lajos, Ribli Zoltán, Lékó Péter "dicsősége".Ami megmarad az a SZIV JÓSÁGA, BÉKÉJE és SZERETETE, ha VAN!Ha nincs, akkor még a REMÉNY is elmúlik, s nem lesz se Rapport Ricsi--eredményekkel vagy eredménytelenűl --se senki soha.Örökké nem lesz senki.Ezt vagy fölfogja az ember vagy kínlódik rappport ricsistűl, az Ő eredményeitől vagy kudarcatől "élő pontszámaitól" függetlenűl,Csak reménytelenség, düh, békétlenség jut osztályrészül...MIÉRT? Mikor nem kéne, hogy így legyen? |
|
tiszavirág |
|
Mi van?! Megváltozott a mű címe? Nem lesz már túl sok ez a rendőrködés?
|
|
negyven rabló |
|
Olvasva a hozzászólásokat, azt látom, hogy tulképp én egy liberális alak vagyok. Tényleg! |
|
|