Találatok száma: 2 |
Téma: Kérés a moderátorhoz (1) |
20021220 |
|
Most látom, hogy regisztrációmat saját magam nem is tudom megszüntetni. Ha ráérsz ezt a 20021220 nicket töröld a rendszerből. |
|
20021220 |
|
Nem értek egyet menetrend nickem indokolatlan letiltásával. Nem követtem el semmi Btk-ba ütközőt, de ezt ezen a fórumon bizonyítani sem lehet, mert úgy tűnik azt a topikot, amely a "Pusztítsuk el a tömeggyilkosok Szabadság téri emlékművét" címet viselte eltűntetted.<P>Amennyiben a címben kifejezett pusztítás szó használata nem tetszik, úgy felhívom a figyelmet arra, hogy pusztítani törvényesen is lehet emlékművet. Ha az a probléma, hogy a lerombolásra, mint büntetendő cselekményre hívtam fel a figyelmet, ezzel sem igazán tudok egyetérteni, mert ez alapján minden intézkedő rendőr büntethető lenne.<P>Annyi biztos, hogy neveletlenség indokolatlanul, rövid tőmondattal kizárni valakit, akit eddig még nem is figyelmeztettél.<P>Természetesen tudom, hogy nem szokás jól nevelt körökben más nicknéven visszatérni, de tekintve azt, hogy levelemre sem te, sem a webmester nem óhajtott reggel óta válaszolni rákényszerített erre.<P>menetrend |
|
|