Téma: A "Fórum+"-ra odafigyel a világ ! |
|
R.András |
|
Leállították a kiszolgálást ! ... |
|
pandala |
|
Na most megnéztem a tárolt változatot is, ezt írja a fejlécben a Gúgli : ".... Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2019. nov. 1. 19:48:30 GMT. Az aktuális oldal azóta meg is változhatott. További információ." Ez is azt támasaztja alá, szvsz, amit korábban is írtam....
|
|
pandala |
|
És honnan veszed, hogy leállítottak bármit is???? ld. #103
|
|
R.András |
|
Hát igen, egy komoly cég úgy cserél szervert, hogy előbb beteszi az újat, oda átmásolja a réginek a tartalmát, oszt azután kapcsolja le a régit ... ... Úgy látszik, a Gúgli nem komoly cég ... |
|
|
pandala |
|
(Egy kis adalék: egyszer láttam egy videót, hogy hogy kezeli a gúgli a lecserélt diszk tároló egységeket: vannak rá külön faszik, akik behajigálják egy örlőgépbe a használatból kivont kütyüket!! )
|
|
pandala |
|
1. Mondtam, hogy : "Tkp. lehet olyasmi is, akár.", de:
2. Nem 'tárolják' a "Fórum+"-t 1 szerveren, szvsz. .... Ha így lenne, akkor semmilyen találat nem jöhetne egy szerver leállás esetén! ....
3. Nem hiszem, hogy egy szerver leállna akárcsak 1+ órára is .... Nemhogy napokra.. Ez az egész (kvázi)folyamatos működésre van tervezve, szvsz.
Továbbra is az a véleményem, hogy a "cache"-elési algoritmus miatt volt egy ideig "láthatatlan" az a régebbi bejegyzés ...
|
|
R.András |
|
Node, gondolom, a Fórum+ tárolására nekik is elég 1 szerver ... ... És ha pont azt az 1-et cserélik ? ...
|
|
pandala |
|
Tkp. lehet olyasmi is, akár. De azér', nagyon nem összehasonlítható a két izé!.... Mennyiségileg sem!! Pl. egy régi emlékem szerint, valamikor a Google 200.000 darab - AMD processzoros - szerverbe "ruházott be"!!.... S ez meglehetősen régen volt! .. (10+ év )
|
|
|
|
R.András |
|
Gúgliéknál is szervercsere volt ?? |
|
|
pandala |
|
"Nagyjából 3 találat (0,34 másodperc)" |
|
pandala |
|
Most már kiadja úgy is, ahogy András próbálta eredetileg!! Az első helyen!
Azt tartom valószínű magyarázatnak, amit a #90-es hsz. második felében írtam! Bár, lehet hogy pontosabb fogalmazás kellene, de a lényeg, szvsz, az.
|
|
|
|
R.András |
|
Úgy vettem észre, hogy a Gúgli nem figyel a központozásra. Akárhogyis, pár napja még ugyanerre a kérdésre kiadta, most már nem ... ! (Az itteni kereső az "-re is lexikálisan keres, a Gúglié azt úgy veszi, hogy a kulcsszavakat nem egyenként, hanem füzérben kell keresnie.) |
|
pandala |
|
Az első sorra egy tipp: az idézőjelezés miatt pontos kifejezésre keres az itteni kereső (is), ezért a hiányzó "," karakterek is számítanak!... Meg még valami, de azt nem találtam meg.. Nagybötű, satöbbi ...
|
|
pandala |
|
Elég fura. De, ahogy te írtad be, úgy itt sem található. ... Nem világos h miért ....
"Semmi sem bizonyos, még az sem bizonyos, hogy semmi sem bizonyos !" Ha így írom be, akkor simán megtalálható itt, de a gúgli nem találja. Az a tippem ez utóbbira, hogy mivel elég régi a bejegyzés, azért a gúgli "cache" tárolójából épp' kikerült... viszont még nem indexálta újra.
Hehe, még az is lehet hogy a Gúgli lassítja az itteni működést! ))
|
|
|
|
|
|
|