Téma: Jéééé, mit találtam... |
|
|
gajo |
|
Idézet: 14 év "nemzeti-keresztény" kormányzása után a magyar fiatalok megőrülnek egy semmihez sem értő, de azt jó hangosan és agresszívan csináló előemberért, s élvezik, ha ordibálva megalázhatja őket egy tér- és fajidegen "sztár". A "Családbarát Magyarország" matricákkal és táblákkal, valamint a lesötétített ablakú trafikokkal próbálja óvni a Fidesz az ifjakat, addig a köznevelés lezüllesztése, az erkölcsök fellazítása, valamint az igénytelen média megtette a hatását, s a következő generációk egy része már elindult a degeneráció útján. Forrás: https://kuruc.info/r/6/276337/e]
|
|
|
|
|
gajo |
|
Éjjen Orbán! Le az áfával! |
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
https://kitekinto.hu/2019/07/13/europan-kivul/kell-e-tartani-a-kinai-politika ...
"Kell-e tartani a kínai politikai modell elterjedésétől? 13.07.19 09:36 Author: Kitekintő.hu | Európán kívül, Gazdaságpolitika, Kiemelt, fenyegetés, gazdasági növekedés, Kína, nagy ugrás, Nyugat-Európa
Egyes nyugat-európai elemzők attól tartanak, hogy a kínai vezetők nemzetközi kapcsolataik alakítása során előszeretettel népszerűsítenék a fejlődés kínai modelljét a nyugati típusú demokrácia reális és sikeres alternatívájaként. A kínai modell azonban csak bizonyos előfeltételek mellett működik, a mindenkori pekingi kabinet pedig nagyon is tisztában van ezzel.
Régi bölcsesség, hogy nem létezik egyetlen globálisan és minden körülmények és társadalmi viszonyok között alkalmazható kormányzati modell. Mao Ce-tung ugyan megpróbálta a világ minden táján elterjeszteni a saját maga alkotta szociális-politikai programokat, a „Nagy Ugrást” és a kulturális forradalmat, amelynek révén sokan a nemzet megmentőjeként tisztelik és amely inspirálóan hatott Tanzániától az Egyesült Államokig. Azonban a sors különös fintoraként saját modellje otthon is kudarcba fulladt. ...."
|
|
pandala |
|
Idézet: Van egy alapvető problémám az „értelmiségi” terminussal – Megadja Gábor a Mandinernek 2019. július 13. 11:12 Írta: Veszprémy László Bernát
„Nevetséges gondolat, amikor valaki bejelentkezik a kormányzó elit szerepére, miközben a népet félretolja – persze, remek dolog az elitizmus, ha én vagyok az elit!” – mondja Megadja Gábor a Mandinernek. Az eszmetörténész-publicistát (Századvég, 888) a progressziókritikus gondolkodókról írt új könyvéről, saját értelmiség-kritikájáról, valamint tudományosan komoly és komolytalan munkásságáról („Tudok komoly lenni, csak nem szeretek”) egyaránt kérdeztük nagyinterjúnkban. ....
https://mandiner.hu/cikk/20190713_megadja_gabor_interju
|
|
gajo |
|
Nem töltögettem, csak jobban megnéztem, kemény libsi teszt, csak valami cím nélküli gépről érdemes töltögetni |
|
|
gajo |
|
Magyarország harminc százalékának a szókészlete. Háppesze a medvety a lényeg! |
|
Walaki |
|
Aha. Neked ebből a beszéd a lényeges. Háppersze.
|
|
gajo |
|
Megint vakítják a parasztokat! Az angol megfelelője nincs besulykolva. |
|
gajo |
|
Ebből nem a medve a lényeges! A beszéd!
|
|
|
Walaki |
|
szerintem nincs ellentmondás; abban wikipédiás (teljes)paragrafusban le is van írva hogy mija helyzet .... ( Amikor őriz valami korábban elraktározott nyam-nyamot a "területén", csak akkor lesz "ideges" ha odatéved valaki... Vagy, pl. az anyamedve, hogyha a bocsait érzi 'fenyegetve' .. )
|
|
|
|
|