Téma: .... aranyat lel. |
|
|
Rendes Kis |
|
Más lehetőségei is vannak: fák, virágok, tetvek, kavicsok. Mind Őt dícsérik ! |
|
mpd |
|
Na és mikor mi még nem voltunk? |
|
menta |
|
Valaha én is úr akartam lenni; ó bár jó szolga lehetnék!
De jaj, szolga csak egy van: az Isten, s uraktól nyüzsög a végtelenség.
Weöres |
|
Rendes Kis |
|
Ő pontosan a mi lehetőségeinknek van a birtokában. Mi vagyunk az Ő lehetősége. |
|
mpd |
|
És ez automatikus? Mit tegyek, ha én NEM akarom dícsérni az Urat? Elég kókler trehány munkát végzett a teremtéssel, bármelyikünk különb világot lenne képes teremteni az ő lehetőségeinek birtokában. |
|
Rendes Kis |
|
Igaz. A dícsérethez elég lélekzenünk, nem kell rezgetnünk a hangszálainkat ! |
|
fokos |
|
Lelkem az Urat dicsérd! Végefogyhatatlan teendőnk ez nekünk! |
|
menta |
|
Ha jól látom, bronzként csillog : D |
|
|
menta |
|
Egy hattyu száll fölöttem magasan, Az zengi ezt az édes éneket - Oh lassan szállj és hosszan énekelj, Haldokló hattyúm, szép emlékezet!...
(Petőfi) |
|
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Tévedésünk, hogy azt hisszük, valamit tennünk kell ahhoz, hogy dícsérjük az Istent. Pedig elég lennünk. |
|
menta |
|
Borbély Szilárd: Ha menni kell
Ha menni kell oly jó volna még maradni elüldögélni még egy kicsikét beszélgetni hallgatni erről arról a döntő pillanatot halogatni mely eldöntetett volt már hamarább de most mégis oly jó volna még maradni hogy együtt legyen még a volt a van hogy múljon is maradjon is ami lesz minden legyen minden múlhatatlan és tartson tovább még a lehetetlen az üldögélés és ami lehetne |
|
|
Rendes Kis |
|
De ő már KÖZBEN fölvizezi az adrenalint ! |
|
mpd |
|
Egy baj van: a stressz a rák elsőszámú okozója. Az már nemigen segít, ha a stresszelés UTÁN este majd imádkozol. Addigra az adrenalin által megroggyantott immunrendszered elkövet pár hibát, lazul az ellenőrzés, és egy-két sejt átcsúszhat az ellenőrzésen. |
|
|
mamácska |
|
A negyedik helyen végzett a szervátültetettek világjátékán Magyarország. A magyar sportolók 41 aranyérmet nyertek, emellett 23 ezüstöt és bronzot is begyűjtöttek Argentínában. A csapat gépe ma szállt le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Rokonok és barátok várták a Liszt Ferenc repülőtéren az argentíniai Mar del Platából a szervátültetettek világjátékáról hazatérő magyar csapatot. A magyarok 41 arany-, 23 ezüst-, és 23 bronzérmet szereztek a játékokon, ezzel pedig a résztvevő 44 országból a negyedik helyen végeztek az éremtáblán. „A negyedik hely az előrelépés volt a két évvel ezelőttihez képest, mert ott ötödikek voltunk. Úgyhogy nagyon büszkék vagyunk az egész teljes csapatra és a 9 szakágra – mert ugye ennyiben versenyeztünk: 9 sportágban. Jó volt Magyarországot képviselni és mindig boldogan megyünk és megtesszük” – mondta Jung Ágnes szövetségi edző. |
|
Rendes Kis |
|
Anyukámmal, cukrászdai beszélgetésben, szóba hoztam, hogy "nem vagyok ideges, fő a nyugalom, 100 évig élek én ..." Erre Anyukám aszondja, hogy ő olyan sokat izgult életében, és mégis ilyen szép kort ért meg ! Ezen elgondolkoztam: úgy lehet, az izgalmakat nem tartotta magában, hanem fölindította egy-egy imádságban ...
|
|