Téma: Láttátok? (2) |
|
|
|
tiszavirág |
|
Ajánlom ezt a filmet Gyurcsánynak és Gyurcsánynének ! Hasonlítsák össze, hogy ünnepelték ők 1956 50. évfordulóját, és hogy ünneplik ezek az olasz emberek és rettenetesen szégyelljék magukat!
https://www.youtube.com/watch?v=18eYqH2M-eI
Az olasz futballcsapat, a Lazio indulója az 1956-os magyar forradalom és szabadságharcnak állít emléket (ma is ezt éneklik !)
Előre, budai srácok, Előre, pesti fiúk! Diákok, munkások, polgárok, Felvirradt a nap végre rátok
Száz éjszakát átvirrasztottunk, Lelkünkben él a fájdalom, Azokról a dicső napokról, A magyar fiatalok hajnaláról
A tömeg az utcákon vonult, A reménycsillag szívükben kigyúlt, Az ÁVO a rádiót védte, Több tüntetőt agyonlőve
Emlékszem, volt egy puskád, Lehoztad a térre, vártunk rád, A könyveim közé rejtve, Úgy mentünk már mi a térre
A nép most már többet akar, A Sztálin szobor is ledőlt hamar, A harcok az utcán elkezdődtek, De már a katonák is velünk jöttek
Az áruló semmit sem kérdez, Az oroszokhoz fordul éppen, A tankok simán győztek, Több ezren elmenekültek
A társaim a hóhérra várnak, Kivégezték az első százat, Elbukott a szabadságunk, Melyre már régóta vártunk
Előre, budai srácok, Előre, pesti fiúk! Diákok, munkások, polgárok, Felvirradt a nap végre rátok
Avanti ragazzi di Buda avanti ragazzi di Pest studenti, braccianti, operai, il sole non sorge piu ad Est.
Abbiamo vegliato una notte la notte dei cento e piu mesi sognando quei giorni d'ottobre, quest'alba dei giovan'ungheresi.
Ricordo che avevi un moschetto su portalo in piazza, ti aspetto, nascosta tra i libri di scuola anch'io portero una pistola.
Sei giorni e sei notti di gloria duro questa nostra vittoria ma al settimo sono arrivati i russi con i carri armati.
I carri ci schiaccian le ossa, nessuno ci viene in aiuto il mondo e rimasto a guardare sull'orlo della fossa seduto.
Ragazza non dirlo a mia madre non dirle che muoio stasera ma dille che sto su in montagna e che tornero a primavera
Compagno riponi il fucile torneranno a cantare le fonti quel giorno serrate le file e noi torneremo dai monti
https://www.youtube.com/watch?v=ScddDc-tN5Q Mindez Dabason!
|
|
|
|
pandala |
|
Huth Gergely viszont, nagyon türelmes... |
|
pandala |
|
hmm, Puzsér, vicces, vicces, de már értem, hogy mit csinál .... Löki csak a paneleket, félmmondatokat, féligazságokat, satöbbi .. És, ordibál. És, a nagyszámok törvénye alapján néha egész jól beletrafál... De, a következetességet még csak hírből sem ismeri! .. És akkor, a ténybeli tévedéseiről ne is beszéljünk ...
https://www.youtube.com/watch?v=9ZIKeBLC7Xs "A nagy NER- vita"
Az elmúlt 30 évről sincs sok ..ingja. |
|
pandala |
|
Idézet: „[...] Ha tényleg szexista voltam, hogyan kérjek bocsánatot? Sajnálom, Gergő, a nők undorodnak a mosolyodtól. Jó lesz így? De lehetek még polkorrektebb: rosszul fejeztem ki magam, Gergő, a mosolyod természetesen bugyi- és boxerszaggató. Karácsony Gergely úgy viselkedik a választóival, mint egy bölcsészdoktorból porszívóügynökké átnyergelt selyemfiú – erre igyekeztem reagálni. S ennél is nagyobb probléma, hogy egy habitusától teljesen idegen szerepet játszik: Karácsony Gergely egy Medgyessy, aki előadja a Gyurcsányt. Beígéri a Tiborcz-adót, [...] beígéri a BUTA [Budapesti Tudományos Akadémia] megalapítását, szabadságharcot hirdet, és Budapest Kapitánynak áll – s nem veszi észre, hogy lötyög rajta a városvédő páncél. Miként hangzana egy valóban szexista minősítés? Valahogy úgy, hogy Karácsony Gergely egy mikropénisz, aki mindenáron f@sznak akar látszani. Néha sikerül is.”
https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/puzser-karacsony-egy-mikropenisz-aki-fasz ...
|
|
|
pandala |
|
Berki Krisztián, a kétfarkú ....
( Kiváncsi leszek, mit mond Puzsér, gondolom valami ütőset .. ;--DD )
|
|
|
|
mackó |
|
Ha csak meglátom Tóth Csabát, kinyílik a bicska a zsebemben. |
|
|
|
|
pandala |
|
6-8-10 éve parkatice nincs tévém, illetve nem nézek tévét.... de mostanában mazochistát jácccok... Interneten megnézek ezt-azt, amihez hozzáférek. Már nem izgat fel az ilyesmi, vérnyomásilag, sz'al nem árt meg nagyon... de kiváncsi vagyok, mer' nem értem, egyszerűen nem értem!! ..
Dévényi egyébként, elhagyja a műsort. Nemtom, mihez kezd... valszeg, stabil helye van most már a Magyar Hangnál, még a Kormányinfóra is be szoktak menni. Mer' ugye Mo.-n nincs sajtószabadság!!
|
|
tiszavirág |
|
Nincs annyi lelkierőm, hogy rájuk kattintsak. |
|
pandala |
|
Szerintem, Dévényi, biztos hogy kap valami "pénzecskét" valahonnan, 'csak úgy', mert másképp' nemigen tudom elképzelni hogy ennyire lemenjen kutyába ...
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Már majdnem teljesen a levegőben van a hajó.
|
|
malom |
|
még egy (ötödik) hevedert tettek fel a hajó hátsó részére ..
|
|
|