Téma: Láttátok? (2) |
|
|
|
mackó |
|
Ha csak meglátom Tóth Csabát, kinyílik a bicska a zsebemben. |
|
|
|
|
pandala |
|
6-8-10 éve parkatice nincs tévém, illetve nem nézek tévét.... de mostanában mazochistát jácccok... Interneten megnézek ezt-azt, amihez hozzáférek. Már nem izgat fel az ilyesmi, vérnyomásilag, sz'al nem árt meg nagyon... de kiváncsi vagyok, mer' nem értem, egyszerűen nem értem!! ..
Dévényi egyébként, elhagyja a műsort. Nemtom, mihez kezd... valszeg, stabil helye van most már a Magyar Hangnál, még a Kormányinfóra is be szoktak menni. Mer' ugye Mo.-n nincs sajtószabadság!!
|
|
tiszavirág |
|
Nincs annyi lelkierőm, hogy rájuk kattintsak. |
|
pandala |
|
Szerintem, Dévényi, biztos hogy kap valami "pénzecskét" valahonnan, 'csak úgy', mert másképp' nemigen tudom elképzelni hogy ennyire lemenjen kutyába ...
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Már majdnem teljesen a levegőben van a hajó.
|
|
malom |
|
még egy (ötödik) hevedert tettek fel a hajó hátsó részére ..
|
|
malom |
|
hmmm, a kiemelés megindításakor, állítólag, 120 tonnás volt a terhelés .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
malom |
|
https://www.youtube.com/watch?v=7qa0cdxg6c4 Keménymag (2019-05-21) - HÍR TV
"Napokkal az EP-választás előtt minden politika szereplő bevetette a nehéztüzérséget: Dobrev Klára ufókhoz hasonlította a migrációt, a magyar meleglobbi bakot lőtt, Ausztriában pedig levadászták a kormányt. Márki-Zay Péter a múlt heti lebukása után pedig feltett néhány jól sikerült turistafotót Washingtonból – bizonyítandó, hogy komoly helyeken tárgyalt. A Keménymag stábja is útnak eredt, a kínai Nagyfal árnyékában, sőt a Holdon is komoly tárgyalásokat folytattak, magukat megnevezni nem kívánó, befolyásos személyekkel."
|
|
|