Téma: Láttátok? (2) |
|
tiszavirág |
|
Nincs annyi lelkierőm, hogy rájuk kattintsak. |
|
pandala |
|
Szerintem, Dévényi, biztos hogy kap valami "pénzecskét" valahonnan, 'csak úgy', mert másképp' nemigen tudom elképzelni hogy ennyire lemenjen kutyába ...
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Már majdnem teljesen a levegőben van a hajó.
|
|
malom |
|
még egy (ötödik) hevedert tettek fel a hajó hátsó részére ..
|
|
malom |
|
hmmm, a kiemelés megindításakor, állítólag, 120 tonnás volt a terhelés .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
malom |
|
https://www.youtube.com/watch?v=7qa0cdxg6c4 Keménymag (2019-05-21) - HÍR TV
"Napokkal az EP-választás előtt minden politika szereplő bevetette a nehéztüzérséget: Dobrev Klára ufókhoz hasonlította a migrációt, a magyar meleglobbi bakot lőtt, Ausztriában pedig levadászták a kormányt. Márki-Zay Péter a múlt heti lebukása után pedig feltett néhány jól sikerült turistafotót Washingtonból – bizonyítandó, hogy komoly helyeken tárgyalt. A Keménymag stábja is útnak eredt, a kínai Nagyfal árnyékában, sőt a Holdon is komoly tárgyalásokat folytattak, magukat megnevezni nem kívánó, befolyásos személyekkel."
|
|
|
|
malom |
|
A Jobbik kétszeresen is! Mivelhogy mostmár a balsikhoz tartoznak.. ;-)) Borzasztó, hogy mára már semmit sem jelentenek a pártnevek és a hozzájuk ragasztott dumált ideológiák.
|
|
tiszavirág |
|
Hogy rohadna meg mind a Jobbikkal együtt!
|
|
malom |
|
A balsiknál kevés aljasabb embercsoport van ..
|
|
|
|
malom |
|
Hát igen, az már régen rossz, hogyha már nem csak parázslik... Láttam régebben a Pokoli torony c. filmetet, nah, abba összeszedtek mindent ami csak 'peches dolog' lehet egy komoly tűzesetnél .. Ha jól emléxem, még olyan is volt, hogy valamely irodánál tudták hogy sok olyan cucc (selyem!?) is van, amely égésekor cián termelődik ... Sz'al, az volt az egyik legerősebben preferált tűzoltási irány ... |
|