Téma: Olvastátok ? |
|
mamácska |
|
Kedves Fórumtagok!
Nem tudom,mikor kerülök újra gépközelbe, így ezúton kívánok áldott,békés karácsonyt és sikerekben gazdag boldog Újévet mindenkinek! Bízzunk benne,hogy a jövő évi választások eredményeképpen az ellenzék nagyot fog bukni, és csak csekély számú képviselőt fog tudni küldeni az EP-be(vagy egyet sem!) Kívánok sok türelmet, jó egészséget, sok örömöt és kitartást, jó szerencsét Nektek! |
|
|
|
|
pandala |
|
"Valami nincs rendben az egyetemekkel Olvasói vélemény | Szerző: M. P. 2018. november 23. 19:18
Mindig irigyeltem azokat, akik az egyetemükre szeretettel, mint alma mater-ükre tudtak gondolni. Jó lenne, ha büszkén vehetném fel a szürke kapucnis ELTE pulcsimat. De inkább odaadtam a hajléktalanoknak. Most végzek a Károli mesterszakán. Azt gondoltam egy református egyetem némileg konzervatív lesz, és nem genderpropagandát kell tanulnom családszociológia álnéven. Hát tévedtem."
|
|
|
pandala |
|
(( A demokrácia az nem liberális vagy illiberális, egyébként. A demokrácia az az, amit jelent, nem több, nem kevesebb. De az igaz, h nem könnyű megvalósítani, hogy egy aktuális kisebbség is értse .. ))
|
|
pandala |
|
Ez nagyon jellemző rájuk, s általában arról szól, hogy egyáltalán nem értenek, vagy szándékosan 'meghamisítanak' egy-egy szót ... Azután, felépítenek rá egy egész elméletet...
|
|
tiszavirág |
|
Azt hiszem nem árt újból és újból elolvasni ezt a beszédet:
https://hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/orban-viktor-beszede-2014-julius ...
A libsik egyetlen szót böfögnek belőle folyamatosan mantrázva: "illiberális" és azt is szitokszóként használják, pedig milyen szépen fölépített gondolatokkal is írja körül Orbán, hogy mit is ért alatta.
De vajon miért nem sulykolják a következő mondatokat:
„A liberális társadalomszervezés kiindulópontja a két ember közötti viszony tekintetében arra a gondolatra épül, hogy mindent szabad megcselekednünk, ami a másik szabadságát nem sérti.”
„Ne az legyen a magyar társadalom szervezőelve, hogy mindent szabad, ami más szabadságát nem sérti, hanem legyen az, hogy amit nem akarsz, hogy veled cselekedjenek, te se tedd azt másokkal.”
|
|
|
Walaki |
|
egy kormánynak n(s)em kötelező (államilag) támogatnia az embertelen ideológiákat
ez emberi jog!
senki sem szüntetett be semmit!! a qrvaanyátokat!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Walaki |
|
Sőőőőt: "objektív". Odavissza nyitott; szabad az elv, kötelező a gondolat. Odavissza.
|
|
Walaki |
|
"független", "igazság", "felelősség"
|
|
|
|
|
|
|